Μέγκι Ντρίο: Όταν ήμουν στο πάνελ της Καινούργιου ήταν όλο λάθος, δεν είχα τη στήριξή της

Μέγκι Ντρίο: Όταν ήμουν στο πάνελ της Καινούργιου ήταν όλο λάθος, δεν είχα τη στήριξή της

«Μπορεί να ήταν η χημεία μας, να μην ταίριαζε» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του GNTM

Meggy-Kainourgiou
Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε τόσο για τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, ενώ εξέφρασε και τη γνώμη της για τις εκπομπές.

Μιλώντας για το My Style Rocks σημείωσε: «Ένα επεισόδιο είδα μόνο από το My Style Rocks. Τι να δω τώρα σε αυτό; Είναι όλο λάθος, για μένα. Η Ηλιάνα και ο Σκουλός δεν μου κολλάνε εκεί. Η Ηλιάνα προσπαθεί επειδή η Χριστοπούλου πάντα της βρίσκει μια θέση στην τηλεόραση. Ούτε η Έλενα Γαλύφα θα μου άρεσε εκεί, αλλά θα μπορούσε στο κομμάτι της μόδας να δίνει καλύτερες συμβουλές. Θα ήταν καλύτερα να είναι η Ραμόνα Βλαντή στη θέση της Ηλιάνας. Δεν γίνεται πριν δύο μήνες να δίναμε με τη Ραμόνα δημόσια απαντήσεις η μία στην άλλη και τώρα να λέει ότι δεν με ξέρει. Το κάνει συνέχεια αυτό και κούρασε λίγο, ίσως θεωρεί ότι "πουλάει" παραπάνω έτσι» είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq5dh51b9bfl)

Για τα unfollow που έχει κάνει: «Έχω κάνει unfollow την Εύη Ιωαννίδου, αλλά και τον Άγγελο Μπράτη από τη στιγμή που είπε ότι δεν με θυμάται. Έχω κάνει unfollow τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μπλοκ την Άννα Αμανατίδου. Με την Άννα η σχέση μας έγινε χειρότερη μετά το παιχνίδι. Δεν ήταν ποτέ μοντέλο, ήταν blogger».

Η Μέγκι Ντρίο σχολίασε και τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν ήμουν στο πάνελ της Καινούργιου πιστεύω ότι όλο ήταν λάθος, η χημεία και το γεγονός ότι δεν είχα βοήθεια καθόλου. Όλος ο κόσμος είδε ότι δεν είχα την απόλυτη στήριξη της Κατερίνας, μπορεί να ήταν η χημεία μας, να μην ταίριαζε».

Όσον αφορά στη Φαίη Σκορδά και στη νέα εκπομπή «Πρωινό μας»: «Έχει αρχίσει να μην μου αρέσει καθόλου η Σκορδά, άνθρωποι που είναι στην ομάδα της δεν μου αρέσουν καθόλου».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο Τσιτσιπάς «κατέκτησε» μία από τις πιο σημαντικές ήττες της ζωής του

Άστατος ο καιρός σήμερα στις περιοχές των Επτανήσων - Πού και πότε θα βρέξει στην Αττική

Χαβάη: Εικόνες μυστήριο στον ουρανό - Πώς εξηγήθηκε η μπλε σπείρα που εμφανίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης