Η 35χρονη αθλητικογράφος δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι. Το κοινό αποφάσισε να τη «στείλει σπίτι της» και να κρατήσει μέσα τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα από την κόκκινη ομάδα.
Έτσι, γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο και βρέθηκε αμέσως, στο σπίτι της για να δει τις γάτες της. Όπως είχε αναφέρει άλλωστε, και κατά την παραμονή της στο ριάλιτι, εκτός από την οικογένειά της, ήταν αυτές που της έλειπαν.
Αμέσως μόλις επέστρεψε λοιπόν, φρόντισε να αναρτήσει ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία δείχνει τη μία της γάτα, δίπλα σε μια ανθοδέσμη.
Πάνω στη φωτογραφία, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγραψε: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.