Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια - Υπάρχουν άτομα στην ομάδα που θέλουν να χάνω

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια - Υπάρχουν άτομα στην ομάδα που θέλουν να χάνω

«Νιώθω ότι δεν με εμπιστεύεται η ομάδα μου» επισήμανε η παίκτρια των μπλε

Survivor_All_Star__4_
Σε κλάματα ξέσπασε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στο Survivor All Star, καθώς όπως τόνισε η παίκτρια, δεν νιώθει τη στήριξη της ομάδας της, αντιθέτως αισθάνεται ότι δεν την εμπιστεύονται.

Η παίκτρια των μπλε, προχώρησε σε ένα απρόσμενο ξέσπασμα στο χθεσινό επεισόδιο, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πρόσωπα από την ομάδα των «Μαχητών» που επιθυμούν την ήττα της στα αγωνίσματα.

Με αφορμή τη χθεσινή υποψηφιότητά της, το κλίμα στην καλύβα των μπλε ήταν ιδιαίτερά φορτισμένο, με την ίδια μάλιστα να επιδιώκει την απομόνωση, με σκοπό να βρει τον εαυτό της και να ηρεμήσει.

«Γενικά όταν νιώθω ότι δεν με εμπιστεύεται η ομάδα μου, κάπως αισθάνομαι. Θέλω τον χώρο μου και αποτραβιέμαι. Θέλω να δώσω λίγο χώρο στην Καρολίνα και ο μόνος τρόπο είναι η απομόνωση. Οπότε τα λέω με τον εαυτό μου, κάνω τον διαλογισμό μου, κάνω τις γιόγκες μου. Χαιρετάω τον ήλιο μου. Όσο είμαι στην ομάδα και αισθάνομαι ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν την ήττα μου, παίρνω κακά vibes και θέλω να τα αποφεύγω, ο μόνος τρόπος Είναι να μην είμαι μέσα στην καλύβα» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο 
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpvnmbkj7hpt)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια του Survivor All Star που αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό να στείλει σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους άλλους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση Κώστα Παπαδόπουλο και Σπύρο Μαρτίκα της Κόκκινης ομάδας και Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα της Μπλε να συνεχίσουν να αγωνίζονται στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη με τη μέθοδο του... ριφιφί σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Φυλάκιση 20 μηνών με αναστολή σε 88χρονο οδηγό που παρέσυρε ζευγάρι στον Βόλο

Το viral βίντεο της Σακίρα που επικρίνει τη μητέρα του Πικέ: «Δεν ακολουθώ ξανά τη συμβουλή σου!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης