Survivor All Star: «Έχει αργήσει η προσαρμογή μου στην ομάδα» δήλωσε η Καρολίνα Καλύβα

Survivor All Star: «Έχει αργήσει η προσαρμογή μου στην ομάδα» δήλωσε η Καρολίνα Καλύβα

Η παίκτρια είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης - Δείτε όσα είπε μετά την ανακοίνωση

KAROLINA-SURV_cleanup
Η Καρολίνα Καλύβα είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση στο «Survivor All Star», μαζί με τους Κώστα Παπαδόπουλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σπύρο Μαρτίκα.

Η παίκτρια μετά την ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό ότι ψηφίστηκε από την ομάδα της να φύγει από το παιχνίδι, απάντησε πως το περίμενε, αλλά το δέχεται με αγάπη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cputw7oj2mu9)

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, η Καρολίνα Καλύβα είπε:
«Το περίμενα, η αλήθεια είναι. Είναι λίγο πρωτόγνωρο το feeling γιατί ουδέποτε η ομάδα μου με έχει ψηφίσει για την αγωνιστικότητα μου. Έχει φανεί ότι έχει αργήσει λίγο η προσαρμογή μου στο παιχνίδι μα λίγο σήμερα ένιωσα ότι είμαι εγώ. Κατανοώ την ψήφο των συμπαικτών μου. Οι περισσότεροι όπως είπαν και στο συμβούλιο ψήφισαν με αυτόν τον τρόπο. Λαμβάνω με αγάπη την ψήφο τους. Καταλαβαίνω ότι σε αντίθεση με τους διάσημους, εμάς ήταν πιο δυσχερής η θέση μας στον ποιο θα ψηφίσουμε. Γιατί λίγο-πολύ είμαστε στα ίδια. Από την άλλη ξέρω ποια είμαι και ίσως και να είναι μια αφύπνιση για εμένα όλο αυτό και με βγάζει και λίγο πιο δυνατή. Ξέρω την αγάπη μου, βρίσκεται εδώ μέσα, η αγάπη μου για το παιχνίδι, η αγάπη μου να μάχομαι, Να σήμερα ας πούμε, απέκτησα κι άλλα σημάδια από το σημερινό run» προσθέτοντας πως θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης