Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αδημοσίευτα καρέ – Η κόρη του προσωπικού του φωτογράφου θυμάται…

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αδημοσίευτα καρέ – Η κόρη του προσωπικού του φωτογράφου θυμάται…

Το φλερτ με την πριγκίπισσα της Δανίας Άννα Μαρία, ο γάμος και τα πέντε παιδιά, η κοινωνική ζωή, τα parties, οι αψιμαχίες, οι χαρές και ο πόνος. Η ζωή του τέως βασιλιά της Ελλάδoς μέσα από τον φακό του προσωπικού του φωτογράφου.

lemon_arthro
Το φλερτ με την πριγκίπισσα της Δανίας Αννα Μαρία, ο γάμος και τα πέντε παιδιά, η κοινωνική ζωή, τα parties, οι αψιμαχίες, οι χαρές και ο πόνος. Η ζωή του τέως βασιλιά της Ελλάδoς μέσα από τον φακό του προσωπικού του φωτογράφου.

Ο Δημήτρης Κουλούρης δεν ήταν απλά ένας από τους κορυφαίους φωτογράφους της εποχής του, ήταν ο προσωπικός φωτογράφος της Ελληνικής βασιλικής οικογένειας. Τα περισσότερα από τα φωτογραφικά του κλικ αφορούσαν προσωπικές τους στιγμές είτε αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας είτε όχι.

Μετά από πολλά χρόνια η κόρη του Αλεξία Κουλούρη, διακεκριμένη δημοσιογράφος συγκέντρωσε όλη την δουλειά του πατέρα της που αφορούσε το παλάτι , ρίχνοντας με το βιβλίο της «Τατόϊ στιγμές Ιστορίας», Εκδόσεις Ι. Σιδέρης) φως στις αθέατες πλευρές της ζωής των τελευταίων μοναρχών της χώρας μας. Μέρος του αρχείου αυτού παρουσιάζεται σήμερα αποκλειστικά στο Lemon Social Eye.

H Aλεξία Κουλούρη αφηγείται…

Κλείσιμο
«Μια φορά και έναν καιρό… δημιουργούσα αναμνήσεις μέσα από αφηγήσεις…. Για πρόσωπα λαμπερά, που γνώρισα κι εγώ μέσα από διηγήσεις.
Για βασιλιάδες και πρίγκιπες, με ιδιαίτερους ενδυματολογικούς κώδικες, άλογα, άμαξες και αυτοκίνητα αντίκες, τα οποία περιεργαζόμουν με απορία, μέσα από έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες».

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης