Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση

Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση

Δείτε το βίντεο με την απάντησή της

Kaboureli
Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, οι οποίες τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Open Weekend», απάντησε στις δηλώσεις που έκανε για εκείνη, ο πρώην σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης στο «Πρωινό».

«Θα βγει το διαζύγιο κοινή συναινέσει σε λίγο. Πρώτα ο Θεός. Το γεγονός ότι έχω τρία παιδιά με τον κ. Γκουρούση με κάνει να μην απαντήσω… Έχουμε περάσει μαζί 40 χρόνια και μιλάμε όταν είναι απαραίτητο για τα παιδιά μας. Δεν θέλω να απαντήσω, τουλάχιστον σήμερα. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Όταν υπάρχουν παιδιά και δουλειές είναι αναπόφευκτο να μη μιλάς με τον πρώην ή την πρώην σύζυγό σου. Έχουμε πολλά κοινά» ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη.

Δείτε το βίντεο
Η πρώτη αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη μετά τις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση

Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση 
Σε περίπου 15 μέρες αναμένεται να βγει το διαζύγιο του Βασίλη Γκουρούση και της Τέτας Καμπουρέλη και ο θεατρικός παραγωγός μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Με την Τέτα δεν είμαστε εχθροί, μιλάμε. Το θέμα είναι πως αυτό το τρίτο άτομο, ο σύντροφός της, λέει πολλά ψέματα. Ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Εγώ την είπα την αλήθεια, αλλά όταν ο άλλος κάθεται και της λέει διάφορα… Της λέει ότι πρέπει να πάω φυλακή, γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάει μαζί μου και θα την ανατινάξουν και αυτή και τα παιδιά μας, αυτοί που έχασαν τα χρήματα. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, αλλά να μην υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα και εκείνη δεν τον βάζει στη θέση του» είχε αναφέρει ο πρώην σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη.

Ο Βασίλης Γκουρούσης για την Τέτα Καμπουρέλη
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία EVA: Συναγερμός για τις καταιγίδες που έρχονται - Πού και πότε θα χτυπήσουν

Γιάννης Αντετοκούνμπο, NBA: Με triple double «υπέγραψε» το ιστορικό (8/8) ξεκίνημα των Μπακς

Ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ έβριζαν τον Τραμπ για τα tweets που έκανε εναντίον της Κέιτ Μίντλετον

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης