Χριστίνα Βραχάλη: Με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού υπάρχει επικοινωνία που ορίζεται από ένα νομικό πλαίσιο

Χριστίνα Βραχάλη: Με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού υπάρχει επικοινωνία που ορίζεται από ένα νομικό πλαίσιο

Ήθελα ένα παιδί να δημιουργηθεί υπό άλλες συνθήκες, να είναι προϊόν αγάπης, ενός ισχυρού δεσμού, άσχετα που με εμένα δεν συνέβη, πρόσθεσε

hristina-vrahali
H Xριστίνα Βραχάλη μίλησε για την καθημερινότητα με την κόρη της, τον βιολογικό πατέρα του παιδιού, αλλά και τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», η αθλητικογράφος αρχικά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή.

«Βγήκε δημοσίευμα τον Σεπτέμβριο, όταν ήμουν 7 μηνών, δεν μπορούσε να μη φαίνεται. Ήταν μία προσωπική επιλογή, γιατί θεωρώ ότι είναι μια καθαρά προσωπική διαδικασία κι ήθελα να το προστατεύσω. Δεν με ενόχλησε, είναι μια αλήθεια. Το βασικό είναι να μην υπάρχει κακή πρόθεση. Πίσω από κάθε δημοσίευμα κρύβεται μια ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήμουν πάρα πολύ ξεκάθαρη στις αποφάσεις μου κι η απόφαση αυτή έγινε ευκολότερη, γιατί έχω ένα φοβερά υποστηρικτικό περιβάλλον. Έχω μια πολύ αγαπημένη οικογένεια και καλούς φίλους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1505pwewxzl)
Κλείσιμο

Μίλησε επιπλέον, για τον σύντροφό της. «Τους τελευταίους 10 μήνες, έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, που μου έμαθε τι σημαίνει βαθιά και ανιδιοτελής αγάπη, είναι δίπλα μου στήριγμα, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Μιλάω για τον σύντροφό μου. Οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, ο σύντροφός μου αγαπούν εμένα. Το εγώ πια δεν είναι μόνο Χριστίνα, είναι Χριστίνα και Ειρήνη. Ο σύντροφός μου με επέλεξε πριν την Ειρήνη, πολλούς μήνες πριν. Είναι βαθιά συγκινητικό», ανέφερε.

Για το αν ήθελε να γίνει μητέρα, είπε: «Δεν ήταν στα σχέδιά μου να γίνω μαμά. Ήθελα σίγουρα ένα παιδί να δημιουργηθεί υπό άλλες συνθήκες, να είναι προϊόν αγάπης, ενός ισχυρού δεσμού. Άσχετα που με εμένα δεν συνέβη».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού με την κόρη της. «Υπάρχει επικοινωνία που ορίζεται από ένα νομικό πλαίσιο, με στόχο το καλό του παιδιού», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του

Η πορεία του εμβολίου της AstraZeneca μέχρι την απόσυρσή του - Τι λένε οι ειδικοί και τι υποστηρίζει η εταιρεία

Γιατί οι Κινέζοι χάκερ κλέβουν προσωπικά δεδομένα - Πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης