Τομ Χάρντι: Το Ζίου Ζίτσου με βοήθησε να ξεπεράσω τους εθισμούς μου

Τομ Χάρντι: Το Ζίου Ζίτσου με βοήθησε να ξεπεράσω τους εθισμούς μου

«Ήταν το "κλειδί" για την ευημερία μου» έγραψε στα social media - Δείτε την ανάρτησή του

tomhardy
Ο Τομ Χάρντι εξέπληξε τους θαυμαστές του, με τη συμμετοχή του σε πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών σε σχολείο στο Μίλτον Κέινς, όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο πριν από μερικές ημέρες.

Μετά από τα βίντεο με τον Χολιγουντιανό σταρ να «σαρώνει» στο άθλημα, ο Τομ Χάρντι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ότι το Ζίου Ζίτσου ήταν το «κλειδί για την ευημερία του».

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα Ζίου Ζίτσου με τον Τομ Χάρντι

Tom Hardy Wins Gold at Charity Jiu-Jitsu Tournament in Wolverhampton

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram ο Χάρντι ανέβασε μία φωτογραφία του με τη στολή του Ζίου Ζίτσου, στην οποία αναφέρεται στον θετικό αντίκτυπο που είχε η πολεμική τέχνη στη ζωή του.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι μέσω της συμμετοχής του στο άθλημα εκπροσωπεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε μεταξύ άλλων:  «Ο εθισμός είναι δύσκολο και περίπλοκο πράγμα στο να βγάζεις την άκρη, όπως και η ψυχική υγεία. Θέματα που είναι τόσο βαθιά προσωπικά για μένα όσο και πολύ κοντά στην καρδιά μου.

Είναι τιμή μου που μπορώ να εκπροσωπώ τη φιλανθρωπική οργάνωση και την ομάδα μου REORG και τη σπουδαία δουλειά που κάνουν, υποστηρίζοντας την ψυχική υγεία και την ευημερία βετεράνων των στρατιωτικών υπηρεσιών και μέσω των θεραπευτικών πλεονεκτημάτων του Ζίου Ζίτσου και της προπόνησης της φυσικής κατάστασης. Η απλή εκπαίδευση, για μένα (ως χόμπι και προσωπική αγάπη) ήταν θεμελιωδώς το κλειδί για την περαιτέρω ανάπτυξη μιας βαθύτερης αίσθησης εσωτερικής ανθεκτικότητας, ηρεμίας και ευεξίας. Δεν μπορώ να τονίσω τη σημασία που είχε και τον αντίκτυπο στη ζωή μου και στους συμπαίκτες μου».

Στη συνέχεια έγραψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εκπροσωπεί και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Δείτε την ανάρτησή του
tomhardi_ziouzitsouy_2

Ο εθισμός στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά

Υπενθυμίζεται, ότι ο Τομ Χάρντι έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο 44χρονος ηθοποιός και πλέον πατέρας τριών παιδιών, πήγε σε κλινική απεξάρτησης το 2003 και σε συνέντευξή του στην Daily Mirror, είχε δηλώσει σχετικά:

«Αν είχα τέσσερις μπύρες λάγκερ και μισό μπουκάλι βότκα, θα μπορούσα να μετατρέψω ένα δωμάτιο στον απόλυτο εφιάλτη, σε περίπου τρία λεπτά» και πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να καταστρέψω τα πάντα στη ζωή μου, για τα οποία έχω δουλέψει τόσο σκληρά. Μπήκα σκεπτόμενος ότι θα το έκανα για λίγο μέχρι να βγω έξω και να πιω και ο κόσμος να με συγχωρήσει. Αλλά έκανα τις 28 μέρες μου και αφού άκουσα ανθρώπους που είχαν περάσει παρόμοιες συνθήκες, συνειδητοποίησα ότι είχα ένα πρόβλημα. Έκανα κάτι ιδιαίτερα αποτρόπαιο που μου επέτρεψε να ξυπνήσω. Έπρεπε να χάσω κάτι. Μερικές φορές πρέπει να χάσεις κάτι που αξίζει περισσότερο για σένα από το να πιεις».

Λίγο πριν μπει για αποτοξίνωση, ο 26χρονος τότε ηθοποιός είχε καταρρεύσει μέσα σε μια λίμνη αίματος και εμετού, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων στο Old Compton Street του Λονδίνου.

Ειδήσεις σήμερα:

Χάος στο Ιράν, αναφορές για τουλάχιστον 11 νεκρούς - «Έπεσε» το ίντερνετ

«Ο Πούτιν φλερτάρει ξανά με τη ζοφερή προοπτική ενός πυρηνικού πολέμου» - Άμεση ανάλυση Guardian

Στο αρχείο η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από τον Άρειο Πάγο
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης