Τομ Χάρντι: Ο ηθοποιός «σάρωσε» σε πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο

Τομ Χάρντι: Ο ηθοποιός «σάρωσε» σε πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο

Όπως αναφέρθηκε ελάχιστοι γνώριζαν για τη συμμετοχή του Χολιγουντιανού ηθοποιού στο πρωτάθλημα, ενώ σχολιάστηκε ότι ήταν... «καταπληκτικός»

hardy463
Ο Τομ Χάρντι εξέπληξε τους θαυμαστές του, με τη συμμετοχή του σε πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών σε σχολείο στο Μίλτον Κέινς, όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Όπως αναφέρθηκε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είχε κανονίσει να συμμετάσχει κρυφά στους αγώνες, που ήταν ανοιχτοί τόσο σε συμμετοχές  ανηλίκων, όσο και ενηλίκων.

Δείτε βίντεο: 

Tom Hardy Wins Gold at Charity Jiu-Jitsu Tournament in Wolverhampton


Ο Σον Ροσμπορόου, ο οποίος ήταν ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης, είπε ότι οι διοργανωτές γνώριζαν ότι ο διεθνούς φήμης ηθοποιός θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα λίγες μόνο εβδομάδες πριν τον πρώτο αγώνα: «Μάθαμε ότι θα ερχόταν μερικές εβδομάδες πριν. Οι διοργανωτές το κράτησαν κρυφό, γιατί δεν ήθελαν να έρθουν άπειροι φαν, που θα του απαοσπούσαν την προσοχή».
Κλείσιμο

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail, το πλήθος που παρακολουθούσε το πρωτάθλημα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, βλέποντας τον σταρ να κερδίζει αλλεπάλληλα τους αντιπάλους του, ενώ σχολιάστηκε πόσο «καταπληκτικός είναι στο ζίου ζίτσου».

«Τα έκανε πολύ, πολύ καλά. Μπορούσες να δεις ότι είχε έρθει για να κερδίσει και ήταν εντυπωσιακός σε κάθε αγώνα» ανέφερε ο Ροσμπορόου σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail.

Tom Hardy submits opponent during Brazilian jiu-jitsu competition



Ο Χάρντι έδειξε τις δυνατότητές του στις πολεμικές τέχνες και όπως σημειώθηκε κατέπληξε τα πλήθη με τις γρήγορες νίκες του και σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πόζαρε, φορώντας το χρυσό μετάλλιο και κρατώντας το πιστοποιητικό αναγνώρισης της νίκης του.

Ο Τομ Χάρντι, όπως έχει ανακοινωθεί, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «The Bikeriders», μαζί με τον Όστιν Μπάτλερ, ο οποίος ενσάρκωσε τον Έλβις Πρίσλεϊ στην ομώνυμη ταινία. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Τζεφ Νίκολς για να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, την ιστορία του φωτογράφου Ντάνι Λιόν και πιο συγκεκριμένα, του βιβλίου του που κυκλοφόρησε το 1967.

Η πλοκή

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, πρόκειται για μια πραγματική ιστορία, που διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960, μετά την άνοδο μιας λέσχης μοτοσυκλετών στις ΗΠΑ, τη Chicago Outlaws Motorcycle Club. Ο Λιόν ήταν μέλος της συμμορίας των Outlaws. Μέσα από τις ζωές των μελών του, ο σύλλογος εξελίσσεται σε 10 χρόνια από ένα μέρος συγκέντρωσης ντόπιων αουτσάιντερ, σε μια συμμορία που απειλεί την επιβίωση της αρχικής ιδέας του γκρουπ.

Η παραγωγή του «The Bikeriders» αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.


Ειδήσεις σήμερα:

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Ο τελευταίος αποχαιρετισμός της βασιλικής οικογένειας με μια άγνωστη φωτογραφία

Kηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Στα πίσω καθίσματα ο Μπάιντεν - Τον τρολάρει ο Τραμπ

Μορί Σακό: Ο νέος σταρ της γαλλικής κουζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης