Τάσος Ξιαρχό: Δεν μετάνιωσα για το βίντεο που ανέβασα με την κοπέλα που φορούσε ρίγες

Τάσος Ξιαρχό: Δεν μετάνιωσα για το βίντεο που ανέβασα με την κοπέλα που φορούσε ρίγες

«Ο άλλος ο Λιγνάδης που πήγε βίασε, το ξεχάσατε όλοι σας και θυμόμαστε τις ρίγες;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο χορογράφος

tasos-xiarxo-1
Ο Τάσος Ξιαρχό παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend, στην οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα συνέβησαν με το βίντεο που είχε ανεβάσει τον περασμένο Οκτώβριο, κοροϊδεύοντας μία κοπέλα με παραπάνω κιλά όπως είχε πει, επειδή φορούσε ρίγες και δεν πήγαιναν στον συγκεκριμένο σωματότυπο.

Τότε είχαν κατηγορήσει για bullying τον γνωστό χορογράφο, χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και πολλές τηλεοπτικές εκπομπές είχαν θίξει το θέμα. Πιο συγκεκριμένα, σε βραδινή του έξοδο συνοδευόμενος από μια φίλη του, επίσης χορεύτρια, είχε βγάλει βίντεο χλευάζοντας μια κοπέλα στο διπλανό τραπέζι επειδή φόραγε ριγέ μπλουζάκι, ενώ είχε παραπάνω κιλά.

Σχόλιο - fat shaming

Σχετικά με τις αρνητικές αντιδράσεις για το βίντεο που είχε ανεβάσει τότε, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε: «Έχει ακόμα δυο τρεις καραγκιόζηδες το TikTok που στέλνουν και λένε δεν ξεχνάμε ποτέ ρίγες. Τι δεν ξεχνάμε ρε, εδώ δεν μπήκε καν φυλακή ο άλλος ο Λιγνάδης που πήγε βίασε και το ξεχάσατε όλοι σας και θυμόμαστε τις ρίγες; Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης, γι' αυτό δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ».

Αναφορικά, με το αν έχει μετανιώσει για το βίντεο, απάντησε: «Όχι, μετανιώνω για άλλα πράγματα που ήταν πολύ χειρότερα και δεν ήταν σε βίντεο, γι’ αυτά να μετανιώνουμε. Αλλά αν είναι να μετανιώνω για κάτι που οι άλλοι θεωρούν κακό, είναι τεράστιο λάθος, το θέμα είναι να μετανιώσεις εγώ και εσύ, για κάτι που ποτέ δεν έχει δημοσιευτεί. Μεγάλωσα στην εποχή που η Τατιάνα Στεφανίδου και η Λαμπίρη μιλάγανε καθημερινά, χωρίς να φιλτράρουν και με σειρές όπως το Κωνσταντίνου και Ελένης, που τα βρισίδια έπεφταν κανονικά. Ήταν μια εποχή που τα πρωινάδικα έπαιρναν τηλέφωνο και έκαναν φάρσες σε ανθρώπους σε σπίτια και δεν μας ενοχλούσε, έτσι μεγάλωσα. Οπότε, δεν μπορείς να μεγαλώνεις τρώγοντας σοκολάτα και να σου αρέσει το μήλο».

Λίγες ημέρες μετά τον σάλο που είχε προκληθεί από το βίντεο, ο Τάσος Ξιαρχό, είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, για την οποία σχολίασε στη συνέντευξη: «Το ότι εγώ μετά απ' όλα αυτά βρήκα τον εαυτό μου και προσπάθησα να αναδυθώ, είναι δικό μου καλό. Επίσης, σε όσους δεν με πιστεύουν για την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά ήξεραν όμως ότι είχα πάρει 40 χάπια και είδαν ότι ο οργανισμός μου δεν θέλει να φύγει, δεν έχω να πω σε κανέναν πώς είναι να θες να αυτοκτονήσεις ή να μη θέλεις να αυτοκτονήσεις και για ποιο λόγο το έκανα. Έχω δει ανθρώπους να κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας για το τίποτα και άλλους που έχουν περάσει τα πάντα, να μην κάνουν ποτέ τίποτα. Το τέλμα μου ήταν εκείνη τη μέρα, έχασα τη δουλειά μου για δυο τρεις μήνες και έψαχνα. Ευτυχώς είχα αρκετές δουλειές και έπαιρνα από εκεί μέχρι να δω πώς θα ορθοποδήσουμε».

Κλείνοντας το θέμα με το βίντεο, ο χορογράφος είπε: «Εμένα με τρομάζει και με στοιχειώνει κάτι άλλο. Το ότι αυτοί που με έβριζαν πριν ένα χρόνο, μετά από έναν χρόνο που έκανα ένα virality, πχ το Madame ή κάτι άλλο, να με εκθειάζουν, αυτό είναι το τρομακτικό».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmze1iusw761)
Κλείσιμο


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO




Ειδήσεις σήμερα

Το «φαινόμενο της ουράς» για την Ελισάβετ - 24 ώρες μέσα στο κρύο ως «ελάχιστη πράξη σεβασμού»

Ποιος τροφοδοτεί κρυφά την Τουρκία με δισεκατομμύρια δολάρια;

Ηχητικό-ντοκουμέντο «καίει» τον τράπερ για τον βιασμό της 16χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης