Δημήτρης Λάλος: Δείτε τη φωτογραφία του πριν από 8 χρόνια

Δημήτρης Λάλος: Δείτε τη φωτογραφία του πριν από 8 χρόνια

Δείτε τον τηλεοπτικό Μαθιό από τον «Σασμό» στα γυρίσματα μίας ταινίας από το 2014

lalos-dimitris-sasmos
Μία παλιά του φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Δημήτρης Λάλος, που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε ως Μαθιό στη σειρά «Σασμός».

Ο ηθοποιός ταξίδεψε πίσω στον χρόνο, στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ως ηθοποιός. Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε μέσω Instagram Stories, εμφανίζεται ο ίδιος στα γυρίσματα της ταινίας «Αισθηματίες» του 2014, να κάθεται μπροστά από μία κάμερα. Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι εμφανής, αφού στη φωτογραφία από τα παλιά ο Δημήτρης Λάλςο δεν παραπέμπει και τόσο στον «Μαθιό», όπως τον γνώρισε καλύτερα το κοινό, αφού είναι αδυνατισμένος, με πιο κοντά μαλλιά και χωρίς μούσια. 

Δείτε το Instagram Story

lalos4792


Λίγο πριν ρίξει αυλαία ο «Σασμός» ο Δημήτρης Λάλος είχε δηλώσει στην εκπομπή «Breakfast @ Star» για τη δημοφιλή σειρά του Alpha: «Πώς να κλείσει ήσυχα; Τελειώνει μια ολόκληρη σεζόν, μια σεζόν που ο κόσμος περιμένει να τελειώσει. Το πιο σημαντικό για εμάς, κυρίως για εμένα, είναι ότι ο κόσμος δεν μου λέει συγχαρητήρια, ο κόσμος μου λέει ευχαριστώ. Για να σου λέει κάποιος ευχαριστώ, σημαίνει ότι κάτι του δίνεις. Κάτι του προσφέρεις. Δεν είναι απλά μια σειρά, είναι μια συντροφιά για τον κόσμο, είναι μια παρηγοριά και αυτό φωτίζει το επάγγελμά μας περισσότερο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl7k9kup0m1t)

Υπενθυμίζεται, ότι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς ο Μαθιός και η Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) παντρεύτηκαν αλλά τον γάμο τους επισκίασε η δολοφονία του γιατρού, Άγγελου. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του Άγγελου και πιο συγκεκριμένα τον δολοφόνο του, να παραμένει άλυτο.




Ειδήσεις σήμερα:

Λεπτό προς λεπτό η κινητοποίηση της κρατικής μηχανής στην Πεντέλη - Έρευνα εισαγγελέα για πιθανό εμπρησμό

Ξεκινά καύσωνας με 42άρια από αύριο, προειδοποίηση για δέκα νομούς

Απορρίπτει και το Κρεμλίνο τις φήμες για την υγεία του Πούτιν - «Είναι ψευδείς»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης