Ένκε Φεζολλάρι: «Ήμουν ο γιος της καθαρίστριας που πραγματοποιεί το δικό του American Dream στα Βαλκάνια»

Ένκε Φεζολλάρι: «Ήμουν ο γιος της καθαρίστριας που πραγματοποιεί το δικό του American Dream στα Βαλκάνια»

Η μετακόμιση από την Αλβανία στην Ελλάδα, τα πρώτα δύσκολα χρόνια και η απόφασή του να γίνει ηθοποιός

ενκε
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ένκε Φεζολλάρι και αναφέρθηκε στα πρώτα του χρόνια στην Ελλάδα και την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο ηθοποιός με καταγωγή από την Αλβανία μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και περιέγραψε τις πρώτες του εμπειρίες από τη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

«Ήρθα από την Αλβανία στην Ελλάδα σε ηλικία 12 ετών. Τα πρώτα μου χρόνια ήταν δύσκολα, γιατί τότε η Ελλάδα δέχθηκε ένα μεγάλο κύμα μεταναστών Αλβανικής κοινότητας και "όταν άνοιξαν τα σύνορα, οι άνθρωποι κλείδωσαν τις πόρτες". Γαλουχήθηκε όλο αυτό από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και φυσικά από τον τύπο και την κοινωνία, υπήρχε μια καταδίωξη και οι "φτωχοδιάβολοι", όπως θα λέγαμε σήμερα. Εγώ το βίωνα ως παιδί όλο αυτό και έπρεπε να επιβιώσουμε, οπότε εκείνες τις εποχές έπρεπε να προτάξεις την επιβίωση», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clacuglhn6qh)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά του και το πώς χειρίστηκαν την κατάσταση. «Οι γονείς μου ήταν πολύ σπουδαγμένοι άνθρωποι και ερχόμενοι εδώ, η μητέρα μου καθάριζε σπίτια. Χώρισαν οι δικοί μου τελειωτικά στην Ελλάδα, οπότε η μητέρα μου μεγάλωσε δυο παιδιά μόνη της, καθαρίζοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ και σπίτια και σκάλες. Εγώ μικρότερος έλεγα πως θέλω να γίνω πολιτικός, πιο συγκεκριμένα υπουργός Παιδείας και να αλλάξω τον κόσμο. Πέρασα διάφορες φάσεις πολιτικοποίησης κιόλας, αλλά νομίζω ότι συνετέλεσαν το σχολείο και οι καθηγητές μου για να μαζέψω την βαλίτσα μου και να ανέβω στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος», εξήγησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Τέλος, τόνισε πως αυτό που τον χαροποιεί είναι ότι δεν χρωστάει την επιτυχία του σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό του. «Το ωραίο πράγμα είναι ότι δεν χρωστάω σε κάποιον. Μόνο στον εαυτό μου και τη μαμά μου. Πήρα το αίμα μου πίσω, από την άποψη πως "τώρα θα με φας στη μάπα σου". Ήμουν "ο γιος της καθαρίστριας που πραγματοποιεί το δικό του American Dream στα Βαλκάνια". Οπότε, ναι. Πήρα το αίμα μου πίσω», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες


Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης