X Factor: Εκπλήξεις στην έναρξη του 6ου live show

X Factor: Εκπλήξεις στην έναρξη του 6ου live show

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Ρόκκος θα παρουσιάσει ένα medley μεγάλων του επιτυχιών και στη συνέχεια θα εμφανιστεί και η Ήβη Αδάμου

Georgiou_890
Ο παρουσιαστής Αντρέας Γεωργίου, σε μεγάλα κέφια και αυτήν την Κυριακή, ακολούθησε την... παράδοση και χόρεψε στους ρυθμούς του τραγουδιού «SloMo» της Chanel Terrero πλαισιωμένος από 6 χορεύτριες, αποσπώντας και πάλι ενθουσιώδες χειροκρότημα.

Στη συνέχεια, καλωσόρισε τους κριτές-μέντορες, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την εκρηκτική του χορογραφία. «Βγήκες σαν άγριο παγώνι», του είπε ο Μιχάλης Κουινέλης. Δίπλα στην κριτική επιτροπή βρίσκονται και απόψε ο Ηλίας Ψινάκης και ο Νίκος Μουρατίδης, που θα δώσουν το δικό τους στίγμα με τα πάντα εύστοχα σχόλια τους.

Ο Αντρέας Γεωργίου ανέφερε, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του «X Factor» και έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου, και φυσικά για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 10 Ιουλίου.

Ακόμα, ο παρουσιαστής του μουσικού talent show του MEGA μάς αποκάλυψε ότι στο αποψινό live show θα ακολουθήσουν πολλές εκπλήξεις. «Ο δικός μας Στέλιος Ρόκκος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θα παρουσιάσει ένα medley μεγάλων του επιτυχιών και στη συνέχεια θα υποδεχτεί την Ήβη Αδάμου. Για την αγαπημένη τραγουδίστρια, ο Αντρέας Γεωργίου είπε ότι «θα μας μαγέψει» και ρώτησε με νόημα τον Μιχάλη Κουινέλη αν συμφωνεί. Εκείνος πολύ ετοιμόλογα απάντησε: «Το έχω πάθει κι εγώ!».  «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα δούμε τον Στέλιο Ρόκκο να τραγουδάει», είπε η Μαρίζα Ρίζου, με τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Κουινέλη να συμφωνούν.

Από τη σημερινή διαγωνιστική διαδικασία θα απουσιάζουν, όπως ανέφερε ο Αντρέας Γεωργίου, οι Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη λόγω ενός προβλήματος υγείας, ενώ οι υπόλοιποι 8 διαγωνιζόμενοι θα συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρό τους στο «X Factor».

«Ελπίζουμε την επόμενη Παρασκευή να καταφέρουμε να βρεθούμε στο stage του "X Factor" και -γιατί όχι;- να καταφέρουμε να… "γίνουμε"», είπε το συγκρότημα σε βίντεο που έστειλε για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη.

Ειδήσεις σήμερα

Εκρήξεις στο Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, τουλάχιστον 3 νεκροί

Επεισόδια στα Ιλίσια ύστερα από αντιρατσιστική συναυλία - Δείτε βίντεο

Καύσωνας με υψηλές θερμοκρασίες και μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας την Κυριακή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης