Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα ήθελα να μην θυμάμαι, να μην λογαριάζω λόγια που με πειράζουν»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα ήθελα να μην θυμάμαι, να μην λογαριάζω λόγια που με πειράζουν»

«Τα παίρνω όλα πολύ βαριά, τα παίρνω τοις μετρητοίς. Είναι κάτι που το δουλεύω πολλά χρόνια, τις περισσότερες φορές προσποιούμαι ότι πιάνει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

anastasopoyloy347359
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν μία από τους καλεσμένους του Θέμη Γεωργαντα στην τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν του «After Dark». Η ηθοποιός ανάμεσα σε όσα είπε, κλήθηκε να αποκαλύψει και ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά της.

«Τα παίρνω όλα πολύ βαριά, τα παίρνω τοις μετρητοίς. Είναι κάτι που το δουλεύω πολλά χρόνια, κάποιες φορές πιάνει η δουλειά που κάνω, κάποιες φορές όχι. Τις περισσότερες φορές προσποιούμαι ότι πιάνει γιατί κάποια πράγματα με τα οποία έχεις μεγαλώσει και είναι αυτονόητα για σένα, είναι πολύ δύσκολο να τα αφαιρέσεις. Θα ήθελα να μη θυμάμαι, να μη λογαριάζω λόγια που ακούω και ενδεχομένως με πειράζουν. Θα ήθελα λίγο να μη με νοιάζει. Να είμαι πιο ανέμελη», δήλωσε αρχικά.

Αναφορικά με τη συμβουλή που θα έδινε στον 18χρονο εαυτό της, η ίδια είπε: «Να κάνει περισσότερο παρέα με άλλους ηθοποιούς, ξεκάθαρα. Όσο και να ακούγεται περίεργο, να το εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ. Εγώ ήμουν πάντα ένα παιδί που δούλευα πολύ. Για να μπορώ να είμαι αποδοτική ήθελα να ξεκουράζομαι, δεν έβγαινα ποτέ μετά τις παραστάσεις, δεν έκανα κολλητή παρέα με τους συναδέλφους μου.

Ήμουν ένας άνθρωπος που είχα τη δική μου πραγματικότητα, δεν ήμουν μαζεμένη, είχα εστιάσει πολύ στη δουλειά μου και ήθελα να βλέπω και τους φίλους μου, αυτούς που είχα από πάντα. Θεωρώ ότι σε ένα νέο παιδί θα έλεγα να δώσει ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τους συναδέλφους του γιατί αυτό πάρα πολλές φορές σου φέρνει και ωραίες δουλειές».

Προχωρήστε το βίντεο στο 3:07

video placeholder


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ουκρανός που μάγεψε με τον χορό του στη μπανιέρα και έγινε viral

Η συμμορία με τις διαδικτυακές απάτες έκανε επίδειξη πλούτου στο TikTok - Διαβάστε τους διαλόγους

Αποκαλύψεις για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό: Έβαζε σε δοκιμασίες τα παιδιά, τον έβλεπαν σαν θεό


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης