Survivor: Μαρτίκας κατά Σοϊλέδη - «Τι έπαρση! Με τα λεφτά θα πάρει βίλα στη Γλυφάδα»

Survivor: Μαρτίκας κατά Σοϊλέδη - «Τι έπαρση! Με τα λεφτά θα πάρει βίλα στη Γλυφάδα»

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν λέει να κοπάσει στο ριάλιτι επιβίωσης - Στον «πάγο» και οι σχέσεις Σοϊλέδη - Σχίζα

Martikas-Soiledis
Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor δεν λέει να κοπάσει. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε για ακόμα μια φορά εναντίον του παίκτη της μπλε ομάδας.

«Κάθε του κουβέντα έχει μεγάλη έπαρση», είπε αρχικά ο φαρμακοποιός του Survivor. Στη συνέχεια συζητώντας με τον συμπαίκτη του Στάθη Σχίζα, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε για τον Άρη Σοϊλέδη: «Τι έλεγε ο άλλος χθες; Έχω πάρει τόσα μέχρι τώρα, υπολόγιζε τόσα τα έλεγε σε όλους. Μετά έλεγε θα πάρω και το έπαθλο! Αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει, τα λέει συνέχεια. Θα νοικιάσω μια βίλα στη Γλυφάδα να μένω, θα κάνω ταξίδια, θα κάνω το ένα θα κάνω το άλλο. Και υποχρεώνει όλους όσους είχε δίπλα του να τον στηρίξουν, μέχρι να φτάσει τελικό. Κατά τα άλλα ο Μαρτίκας ψήλωσε που τους είπε ότι θα μείνει. Λες και δεν ξέρει ο κόσμος τόσους μήνες ή σε όλη μου τη ζωή, αν στέκομαι ταπεινά δίπλα σε όλους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckidur768109)


Παγωμένες οι σχέσεις Σχίζα - Σοϊλέδη

Στον πάγο όμως φαίνεται πως έχουν μπει και οι σχέσεις του Στάθη Σχίζα και του Άρη Σοϊλέδη. Ο πρώτος μάλιστα εξήγησε τι έχει συμβεί:
«Πολλά από τα παιδιά μπορεί να περίμεναν να πάρω τον Άρη στην ομάδα. Εμένα δεν μου πέρασε από το μυαλό. Πιστεύω στην ηρεμία και στο σεβασμό που έχει αυτή η ομάδα. Δεν θα τον επέλεξα για κάποιους λόγους κι ένας από αυτούς είναι ότι έχει λίγο παραπάνω έπαρση κι αρχηγικές τάσεις. Είναι οξύθυμος κι ιδιαίτερος χαρακτήρας. Αν έμπαινε στη δική μας ομάδα, θεωρώ πως θα δημιουργούσε καταστάσεις, όπως έχουν δημιουργηθεί και στο παρελθόν στις ομάδες που βρισκόταν. Θα μας άλλαζε το ωραίο κλίμα, τον αλληλοσεβασμό, που δεν έχουμε αρχηγικές τάσεις και γελάμε. Προτιμώ να πάρω κάποιον λιγότερο καλό αγωνιστικά και να υπάρχει ηρεμία, παρά να έβαζα τον Άρη και να διακινδύνευα την οποιαδήποτε στιγμή που θα γινόταν κάποιο περιστατικό», σημείωσε ο Στάθης στο Survivor.

Από τη μεριά του ο Άρης ανέφερε: «Ερχόμενος ο Στάθης στο Survivor, είχαμε πολύ καλή σχέση. Εγώ τον έβαλα στην παρέα μας κι όσο περνούσε ο καιρός, σταμάτησε να μου μιλά. Και τώρα μέσα στη μέρα δεν μιλάμε καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckierkjqjqvt)

Ειδήσεις σήμερα:

NFL: Η πρώτη τρανς μαζορέτα του πρωταθλήματος αποκαλύπτεται - Δείτε βίντεο


Δώρα Ζέμπερη: Αρχίζει η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την άγρια δολοφονία της εφοριακού


Ίος: Από κυκλαδονήσι έγινε... παρδαλό Μιχαλονήσι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης