Χρήστος Χολίδης: «Δεν είναι έμπνευση ο έρωτας, το αντίθετο ισχύει, ο χωρισμός είναι το καλύτερο από όλα»

Χρήστος Χολίδης: «Δεν είναι έμπνευση ο έρωτας, το αντίθετο ισχύει, ο χωρισμός είναι το καλύτερο από όλα»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις εμπνεύσεις του στο κομμάτι της μουσικής, τη δύσκολη περίοδο που έζησε στην καραντίνα, αλλά και την πρόταση για το Survivor

xolidis
Μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Χολίδης και αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και στην επιθυμία του να συμμετάσχει στο Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και δήλωσε αρχικά, για την καραντίνα: «Στην περίοδο της καραντίνας, εγώ προσωπικά πέρασα πολύ άσχημα. Άκουγα παιδιά να λένε πως βρήκαν τον εαυτό τους και είναι καλά. Εγώ δεν είχα χάσει κάτι από τον εαυτό μου, μια χαρά ήμουν».

«Πρέπει να εφεύρω καινούργιες λέξεις για να πω πόσο άσχημα πέρασα. Τόσο πολύ. Στη ζωή μου δεν έχω περάσει ποτέ χειρότερα», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjv63eev1tb5)

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής μίλησε για όσα τον εμπνέουν στη μουσική. Όπως είπε, σίγουρα μία από τις εμπνεύσεις του δεν είναι ο έρωτας, όπως ισχύει σε άλλες περιπτώσεις.

«Δεν είναι έμπνευση ο έρωτας, το αντίθετο ισχύει. Ο χωρισμός είναι το καλύτερο από όλα. Φυσικά και τραγουδάω καλύτερα, όταν έχω χωρίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjv5q6g5wo41)

Τέλος, αναφέρθηκε στο Survivor. Όπως είπε, του είχαν κάνει μια πρόταση να συμμετάσχει, αλλά δεν έγινε την κατάλληλη στιγμή.

«Στο Survivor ναι θα πήγαινα, αλλά όλα είναι θέμα timing. Μου είχαν κάνει πρόταση τα παιδιά, αλλά είχα κλείσει να τραγουδήσω με την Άντζελα Δημητρίου και δεν μπορούσα να αφήσω το μαγαζί», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Δίνουν 1.000 ευρώ το μήνα για babysitting... σκύλου!

Καρδίτσα: Προσέφυγε στο ΣτΕ η υγειονομικός που απολύθηκε επειδή έκανε «μαϊμού» εμβολιασμούς

Έγκλημα στην Καβάλα: Ο φόνος ήταν προμελετημένος υποστηρίζει η οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης