Foo Fighters: Ακυρώθηκε η εμφάνισή τους στα βραβεία Grammy, μετά τον θάνατο του Τέιλορ Χόκινς

Foo Fighters: Ακυρώθηκε η εμφάνισή τους στα βραβεία Grammy, μετά τον θάνατο του Τέιλορ Χόκινς

Το συγκρότημα δεν θα βρεθεί στη σκηνή των Grammy - Θα οργανώσουν συναυλία μελλοντικά για να τιμήσουν τη μνήμη του ντράμερ

foo
Ακυρώνεται η εμφάνιση του συγκροτήματος Foo Fighters στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy, μετά τον θάνατο του ντράμερ, Τέιλορ Χόκινς.

Εκπρόσωπος του συγκροτήματος έκανε γνωστή την είδηση στo «New York Post». Πρόσθεσε μάλιστα, πως το θρυλικό γκρουπ ετοιμάζει μία νέα εκδήλωση για να τιμήσει τη μνήμη του εκκλιπόντα.

«Θέλουμε να βρούμε τη σωστή στιγμή για να το οργανώσουμε. Αυτό είναι το πιο σωστό για όλους όσους θα συμμετάσχουν. Κάνουμε υπομονή, προκειμένου να τα οργανώσουμε όλα σωστά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του CBS, Τζακ Σάσμαν στο Variety.


Κλείσιμο
Ο 50χρονος ντράμερ του συγκροτήματος «Foo Fighters» βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαρτίου στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο «Casa Medina» στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Όπως ανέφερε το διάσημο αμερικανικό ροκ συγκρότημα σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας, Τέιλορ Χόκινς».


Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση των Αρχών στα μέσα ενημέρωσης της Κολομβίας, ο 50χρονος είχε καταναλώσει προηγουμένως υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Η αιτία του θανάτου του διερευνάται ακόμα. Ωστόσο, σύμφωνα με κοντινά του πρόσωπα, δεν είναι απίθανο ο θάνατός του να σχετίζεται με την χρήση ναρκωτικών», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.


Ο Τέιλορ Χόκινς είχε άλλωστε, ιστορικό με τις καταχρήσεις. Το 2001, τέσσερα χρόνια μετά την «είσοδό» του στους Foo Fighters έπεσε σε κώμα για μία εβδομάδα, λόγω υπερβολικής χρήσης ηρωίνης.

Ήταν μέλος των Foo Fighters από το 1997 και συμμετείχε σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το «Learn to Fly» ή το «Best of You». Είχε παίξει προηγουμένως ντραμς για την ανεξάρτητη Καναδή τραγουδίστρια Αλάνις Μορισέτ.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Να προετοιμαστούμε για παρατεταμένη αστάθεια

«Όχι» Κούγια στην υπεράσπιση Πισπιρίγκου- Εξηγεί τους λόγους

Πλεύρης: Έρχεται ενοποίηση στη διάρκεια ισχύος των πιστοποιητικών στα κράτη μέλη της ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης