Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά με «καυτό» ενσταντανέ και ο «Ηλιος» σβήνει…

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά με «καυτό» ενσταντανέ και ο «Ηλιος» σβήνει…

Με ένα μαγικό τρόπο η τηλεόραση κάθε μέρα δημιουργεί νέα μέτωπα με πρωταγωνιστές τους παρουσιαστές

TV_papageorgiou-00
«Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο». Τάδε έφη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Οι φωτογραφίες φυσικά αφορούν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία δεν μας ζήτησε την άδεια να ταξιδέψει… Επίσης ας πούμε αλήθειες. Ποιον πόλεμο ακριβώς ζούμε εδώ; Μόνο της ακρίβειας μέχρι στιγμής. Γιατί η αγωνία της κυρίας Μαζαρί, που μπορώ να πω ότι εκτιμώ σε μεγάλο βαθμό, είναι το αν θα είναι art director στο επόμενο Greece’s next top model. Πόλεμο ζουν οι Ουκρανοί. Φυσικά η απάντηση της Ηλιάνας ήρθε γρήγορα και από την Πάτρα. Ιδού…


Αλήθεια τώρα, υπάρχει άνθρωπος λογικός, ο οποίος έχει καούρα να μάθει αν έχει σχέση ο Βλάσης Χολέβας με την Μαρίνα Πατούλη; Για όνομα του Θεού πια. Όχι άλλο κάρβουνο. Φτάνει!

Η απόλυτη ισοπαλία χθες. Όλα σχεδόν τα πρωινά ψυχαγωγικά μαγκαζίνο φλερτάρουν με το 12% και το 13% και οι διαφορές τους αγγίζουν το 0,2%. Ευτυχώς γλυτώνουμε κι από τα αστεία δελτία Τύπου που σπεύδουν να στείλουν e mail θριαμβολογώντας κάθε φορά που το κεφάλι βγαίνει από το νερό.

Δυστυχώς όμως το 2% που σημείωσε ο «Ηλιος» στο δυναμικό κοινό, ο οποίος έχει καταταλαιπωρηθεί από τις συνεχείς μετακινήσεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, είναι δυσάρεστο, καθώς δεν αξίζει στη συγκεκριμένη σειρά αυτή η τηλεθέαση. Και δεν ευθύνονται οι συντελεστές της.

Κλείσιμο
Αυτό πάλι που ακούστηκε σήμερα στο «Πρωινό» ότι τα μονοψήφια του «Dancing with the stars» δεν έχουν σημασία επειδή το παρουσίασε η Βίκυ Καγιά, αλλά έχουν αυτά του Pop up και του Style me up, εμένα με ξεπερνούν. Να μετρήσουμε τη ζημιά; Η να το αφήσουμε να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας; Αντε, γιατί ό,τι να ‘ναι…

Τα «Νεοκλασικά» πλασαρίστηκαν λίγο πολύ ως ο Μεσσίας της μυθοπλασίας. Δεν θα συμφωνήσω. Πέρασαν και δεν ακούμπησαν σε σχέση με τις κλασικές ταινίες.

Τα Νεοκλασικά | Μιας πεντάρας νιάτα | Παρασκευή 21:00

Ερχονται νέα προγράμματα. Χρόνο να έχουμε να τα βλέπουμε. Μέχρι να καλοκαιριάσει και να εξαφανιστούμε. Στον Alpha στις 20 Μαρτίου στις 20.00 κάνει πρεμιέρα το «Τι φάση!» με τους Γιώργο Τσαλίκη και Εβελίνα Νικόλιζα. Με το καλό.

Τ__Φαση__1_2

Και στο Open ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 14.00 όπου μαζί με την Μάριον Μιχελιδάκη θα είναι μία φρέσκια παρέα την οποία αποτελούν οι Μαριέλλα Σαββίδου, Φοίβος Παπαδάκης, Γιάννης Μπούτος και Αλέξανδρος Κλώσσας.

marion


Δημήτρη Ουγγαρέζο, το τζιν φταίει, όχι εσύ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cikejvdzap1d)

Γιώργο Λιάγκα, κάθε μέρα και καλύτερος. Επιασες ρυθμό, λύθηκες, ποιος σε πιάνει τώρα…

Το κουίζ μας για σήμερα. Θυελλώδης ο έρωτας της συμπαρουσιάστριας με τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας. Αλλά ακόμη να τον μάθει εκείνη και να τον βρείτε εσείς…


Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Οβσιάνικοβα: Γλίτωσε τη φυλάκιση η Ρωσίδα δημοσιογράφος που σήκωσε πλακάτ κατά του πολέμου, πρόστιμο 255 ευρώ

Στιβ Τζομπς: Τι απέγιναν και πώς ζουν σήμερα τα τέσσερα παιδιά του ιδρυτή της Apple;

Απόκοσμες εικόνες με αφρικανική σκόνη στην Ισπανία - Πότε θα φτάσει στην Ελλάδα το σύννεφο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης