H Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλάει για πιθανή επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Βίκυς Καγιά στο GNTM

H Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλάει για πιθανή επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Βίκυς Καγιά στο GNTM

Η κριτής και art director του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν του διαγωνισμού ομορφιάς, έχουν ξεκινήσει ήδη - Δείτε το βίντεο

zeneviev
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε σε πιθανές επιστροφές των πρώην κριτών, Βίκυς Καγιά και Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM.

Όπως αποκάλυψε η κριτής και art director του GNTM, οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν του σόου έχουν ξεκινήσει ήδη και πρόσθεσε:  «Εμένα με ενδιαφέρει αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες. Εγώ αυτό που έχω λατρέψει στην τηλεόραση είναι η δημιουργία της τηλεόρασης, η δημιουργία της εκπομπής. Δεν θεωρώ και δεν θεώρησα ποτέ ότι είμαι παρουσιάστρια. Η παρουσίαση είναι κάτι διαφορετικό, εγώ είμαι ένας άνθρωπος της μόδας, μία γυναίκα με άποψη. Από κει και πέρα, αυτό που με ενδιαφέρει στην τηλεόραση είναι να χτίζω πράγματα.

Αναφορικά με την πιθανή επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, είπε: «Παιδί μου δεν την είδες στη Χαβάη; Το σαγόνι μας έπεσε, όλων των ανθρώπων.  Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία, πόλεμο, Πούτιν... Χαβάη. Έχω ζηλέψει τα μάλα», ενώ για τη Βίκυ Καγιά συμπλήρωσε ότι έχει ακούσει ότι μπορεί να επιστρέψει».


Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cikcwav2mbxd)


Ειδήσεις σήμερα:

Βαρβιτσιώτης: Καμιά ανοχή σε αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να επαναχαράξουν τα σύνορα

Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στη Λάρνακα

«Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι για συμφωνία με τη Ρωσία» λέει το Κίεβο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης