Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά σε όσους την επέκριναν για την παρουσία της στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές»

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά σε όσους την επέκριναν για την παρουσία της στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές»

«Συμπονώ τους ανθρώπους που θέλουν να με φιμώσουν, να με κλείσουν στο σπίτι μου. Ξέρω ότι στην πραγματικότητα δεν τους φταίω εγώ» υποστηρίζει η YouTuber

ΜΑΙΡΗ_ΣΥΝ
Στο επεισόδιο της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου της εκπομπής «Πρωταγωνιστές», έντεκα δυναμικές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η Μαίρη Συνατσάκη, συζήτησαν για τα δύσκολα, τα παράξενα αλλά και τα όμορφα που ζήσαμε το 2021.

Ωστόσο, σε κάποιους χρήστες του Twitter δεν τους άρεσε αυτή η τηλεοπτική εμφάνιση της Mαίρης Συναντάκη και έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους μέσω tweets. Θεώρησαν πως η δημοφιλής YouTuber «δεν χωρούσε» στη χθεσιβονραδινή εκπομπή του ALPHA.

«H Συνατσάκη, αν ήθελε να δείξει κάτι, έπρεπε να αρνηθεί την πρόσκληση, λέγοντας πως δεν έχει τίποτα που να θεωρείται ξεχωριστό σε σχέση με τις υπόλοιπες παρουσίες» έγραψε ένας διαδικτυακός χρήστης. «Το ότι πλασάρεται η Συναντάκη σαν μία από τις γυναίκες που μας επηρεάζουν, με ξεπερνά!» σημείωσε ένας άλλος.

Από την πλευρά της, η όμορφη influencer υποστήριξε τον εαυτό της, παίρνοντας θέση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη συμμετοχή της στους «Πρωταγωνιστές», μέσω μίας ανάρτησης στο Ιnstagram.

Συγκεριμένα, το μεσημέρι της Παραμονής των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το επειδόσιο της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» και ένα screenshot με τα κακόβουλα tweets. Παράλληλα, με ένα μακροσκελές κείμενο εξήγησε στους haters της όσα ήθελε.

Κλείσιμο


«Είμαστε πολύ σημαντικοί. Αλλά δεν είμαστε πιο σημαντικοί από κανέναν άλλον. Το ξέρω από πάντα αυτό. Μου το έμαθαν οι γονείς μου.
Κι έτσι έμαθα να τα σέβομαι ολ@. Να μην αναγνωρίζω τις "ταμπέλες". Να μην θέλω να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Να κοιτάω όσο μπορώ την δουλειά μου.

Συμπονώ αληθινά τους ανθρώπους που θέλουν να με φιμώσουν, να με κλείσουν σπίτι μου, να μην με βλέπουν ποτέ στην τηλεόραση, να υποτιμήσουν την οποιαδήποτε προσπάθεια κάνω σε αυτήν την ζωή. Ξέρω ότι δεν τους φταίω εγώ στην πραγματικότητα. Ίσως κάποιος να φιμώνει τους ίδιους. Κάποιος να τους σκότωσε την κατσίκα. Να τους έκλεισε σπίτι τους. Να τους υποτίμησε. Και λυπάμαι πολύ για αυτό. Αξίζετε πολλά περισσότερα από αυτά. Μην ξοδεύετε χρόνο, φοβερά ενοχλημένοι από την τηλεοπτική παρουσία κάποιου άλλου ανθρώπου, που δεν επηρεάζει πουθενά την ζωή σας. Πάρτε αυτόν τον χρόνο για να ονειρευτείτε. Να καταστρώσετε ένα σχέδιο ζωής, που θα σας κάνει χαρούμενους. Να νικήσετε τους δυνάστες σας. Να γίνετε το καλό που θέλετε να δείτε σε αυτόν τον πλανήτη.

Οι σπουδαίες γυναίκες, με τις οποίες βρέθηκα μαζί στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές", με έκαναν να αισθανθώ καλοδεχούμενη. Όχι παράταιρη. Άκουγα κάθε λέξη τους με απεριόριστο σεβασμό και προσπάθησα να μάθω όσα μπορούσα περισσότερα από την εμπειρία τους. Σας σέβομαι και σας ευχαριστώ γυναίκες που ανοίγετε με την ύπαρξη σας δρόμο για εμένα. Εύχομαι να ανταποδίδω με κάποιον τρόπο κι εγώ. Και σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να χωράω δίπλα σας. Χωράμε όλοι» δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκκωφαντική σιωπή από τους υπευθύνους στο ορφανοτροφείο- κολαστήριο: Ποιους και γιατί κατηγορεί η νηπιαγωγός

Μάσκα παντού από σήμερα - Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, ΜΜΜ και εκδηλώσεις

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο, αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για κακούργημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης