Ηλίας Βαλάσης: «Κάποια στιγμή πέταξα το κράνος μου σε κάποιον, επειδή κακοποιούσε λεκτικά μια κοπέλα»

Ηλίας Βαλάσης: «Κάποια στιγμή πέταξα το κράνος μου σε κάποιον, επειδή κακοποιούσε λεκτικά μια κοπέλα»

Ο ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #MeToo και την κακοποίηση στο χώρο του θεάματος

ηλιας_βαλασης
Ο Ηλίας Βαλάσης παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στον ρόλο που υποδύεται στην παράσταση «Αξύριστα Πηγούνια», αλλά και την κακοποίηση στον χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και εξήγησε πως οι εποχές έχουν αλλάξει στο πώς αντιλαμβάνεται η κοινωνία τον όρο «κακοποίηση».

«Την εποχή μου ήμουν μικρός, η κοινωνία θεωρούσε την παιδική κακοποίηση μια πραγματικότητα, όχι κάτι ξεχωριστό. Είμαστε ακόμα και σήμερα μια αμόρφωτη κοινωνία, επειδή δεν έχουμε αληθινές αρχές, την αμορφωσιά αυτή τη βγάζουμε στα παιδιά μας. Εγώ από μικρός έφυγα από το σπίτι και ξεκίνησα μια τέλεια ζωή, αφού ήμουν μόνο εγώ και ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένεια, που έφτιαξε με την αγαπημένη του σύζυγο: «Ήμουν σίγουρος ότι όταν θα έκανα τη δική μου οικογένεια, θα ήμουν “βράχος”. Γνώρισα έναν συγκλονιστικό άνθρωπο και είπα ότι τώρα ξεκινάει μια καινούργια ζωή. Είμαι χαζομπαμπάς. Κάνω όλες τις δουλειές στο σπίτι, τα πάντα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgfrgn7pko29-st)

Για τον ρόλο του στην παράσταση «Αξύριστα Πηγούνια» ο ηθοποιός δήλωσε: «Η παράσταση “Αξύριστα πηγούνια” μιλάει για τη γυναικεία κακοποίηση. Μιλάει για το τώρα. Έχω ζήσει από μικρός στη λάσπη της ζωής και έχω υπάρξει με τέτοιους χαρακτήρες. Έτσι έχω βιωματικά πολύ “ζεστό” αυτό το χαρακτήρα που υποδύομαι μέσα μου. Στα 12 μου δούλευα σε μπουζούκια. Αναγκαστικά περνάνε τα πάντα από μπροστά σου. Το θέμα είναι τι επιλογή θα κάνεις και πόσο τυχερός είσαι».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgfrffbhmc95-st)

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος. «Κάποια στιγμή έχω πετάξει το κράνος μου σε κάποιον, επειδή κακοποιούσε λεκτικά μια κοπέλα. Δε με ενδιέφερε καθόλου αν αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να με βλάψει επαγγελματικά», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgfrht4omynd-st)

Τέλος, αναφέρθηκε στο πέρασμά του από το Survivor. «Δεν πήρα πολλά χρήματα από το Survivor. Θεωρώ λάθος να μην έχεις ενημερώσει και να αποχωρείς από έναν θίασο για να πας στο παιχνίδι. Εκτός από εσένα είναι και άλλοι άνθρωποι που ζημιώνονται οικονομικά».




Ειδήσεις σήμερα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Τρικυμία» στο «Ράδιο Αρβύλα» εξαιτίας του revenge porn

GNTM 4: Το... Πρόγευμα στα Τίφανις και τα αποτελέσματα από το πρώτο μέρος του τελικού - Δείτε βίντεο

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπίλλι Άιλις για το πορνό: «Μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο» - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης