To ΠΑΜΕ ενημερώνει για την επέμβαση της αστυνομίας στο UCLA με βίντεο συνδικαλιστή οικοδόμου

To ΠΑΜΕ ενημερώνει για την επέμβαση της αστυνομίας στο UCLA με βίντεο συνδικαλιστή οικοδόμου

«Είμαστε σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων των ΗΠΑ που εναντιώνονται στην γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού»

ucla
Στο UCLA εξελίσσσεται τις τελευταίες ώρες το νέο επεισόδιο έντασης στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ με διαδηλωτές που καταφέρονται κατά του Ισραήλ και υπερασπίζονται την Παλαιστίνη.

Εκεί, όπως φαίνεται, βρίσκεται και το... ΠΑΜΕ με τη βοήθεια του προέδρου του τοπικού συνδικάτου στις κατασκευές, με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο να δίνει στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο.

Απο το UCLA στο Λος Άντζελες Δήλωση του Κλιφ Σμιθ, Προέδρου Συνδικάτου Οικοδόμων 36


Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για το UCLA

Κλείσιμο
Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων των ΗΠΑ που εναντιώνονται στην γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα συνδικάτα των ΗΠΑ για τις εξελίξεις.

Σε συνέχεια της βίαιης επέμβασης και καταστολής στο Κολούμπια, τις τελευταίες ώρες η αστυνομία και οι Αρχές του Λος Άντζελες, αξιοποιώντας και ακροδεξιές δυνάμεις, προετοιμάζουν νέα επέμβαση στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA.

Ενάντια στην καταστολή χιλιάδες λαού βρίσκονται στο πλευρό των φοιτητών

Για τις εξελίξεις και την κατάσταση δημοσιεύουμε το βίντεο του συναδέλφου Κλιφ Σμιθ, Προέδρου του τοπικού συνδικάτου στις κατασκευές, μέσα από το κέντρο αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του Σπερχειού - Η μεγάλη ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τη Μεγάλη Τετάρτη του 1945

«Δεν τους είδα», φώναζε ο οδηγός που παρέσυρε πέντε πεζούς στην Πειραιώς - Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον 5χρονο

31χρονος κακοποίησε και σκότωσε τον 6χρονο γιο του στις ΗΠΑ - Δείτε πώς τον έβαλε να τρέχει σε διάδρομο «για να χάσει κιλά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης