Έρχεται νέα τριλογία της Marvel με τον Τομ Χόλαντ στο ρόλο του Spiderman – Δείτε βίντεο

Έρχεται νέα τριλογία της Marvel με τον Τομ Χόλαντ στο ρόλο του Spiderman – Δείτε βίντεο

Αν και το μέλλον του Τομ Χόλαντ στο ρόλο του Πίτερ Πάρκερ φάνταζε αβέβαιο, καθώς κυκλοφορούσαν φήμες πως πλέον ήρθε η ώρα να γίνει ταινία με πρωταγωνιστή τον Αφρο-λατινοαμερικανό Spider-Man, Μάιλς Μοράλες, εν τέλει ο 24χρονος Βρετανός ηθοποιός αναμένεται να γίνει ο μακροβιότερος Spider-Man όλων των εποχών

σπαιντι
Ο Τομ Χόλαντ θα συνεχίσει να φοράει τη μάσκα της ανθρώπου αράχνη. Ο 25χρονος Βρετανός ηθοποιός θα επιστρέψει στον ρόλο του Spider-Man του για άλλη μια τριλογία της Marvel, σύμφωνα με την παραγωγό της Sony, Έιμι Πασκάλ.

Πολλοί αναρωτήθηκαν ποιο είναι το μέλλον του Χόλαντ πριν από την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας του, Spider-Man: No Way Home, ωστόσο όπως επιβεβαίωσε η Πασκάλ, το πλάνο είναι να πρωταγωνιστήσει σε άλλες τρεις ταινίες.

«Αυτή δεν είναι η τελευταία ταινία που θα κάνουμε με τη Marvel — δεν είναι η τελευταία ταινία του Spider-Man. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την επόμενη ταινία Spider-Man με τον Τομ Χόλαντ και τη Marvel. Αρχικά σκεφτόμασταν μόνο τρεις ταινίες, όμως αποφασίσαμε να πάμε σε ακόμα τρεις. Αυτή δεν είναι η τελευταία από τις ταινίες μας στο Marvel Cinematic Universe», είπε η παραγωγός στο Fandango σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.



Αν και το μέλλον του Τομ Χόλαντ στο ρόλο του Πίτερ Πάρκερ φάνταζε αβέβαιο, καθώς κυκλοφορούσαν φήμες πως πλέον ήρθε η ώρα να γίνει ταινία με πρωταγωνιστή τον Αφρο-λατινοαμερικανό Spider-Man, Μάιλς Μοράλες, εν τέλει ο 24χρονος Βρετανός ηθοποιός αναμένεται να γίνει ο μακροβιότερος Spider-Man όλων των εποχών. 

σπαιντι2
Ο Τόμπι Μαγκουάιρ, πρωταγωνίστησε σε τρεις ταινίες του σκηνοθέτη Σαμ Ράιμι από το 2002 έως το 2007 και ο Άντριου Γκάρφιλντ σε δύο ταινίες του Μαρκ Γουέμπ από το 2012 έως το 2014.

spider
Κλείσιμο


Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2015 η Disney και η Marvel Studios συμφώνησαν να μοιραστούν τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Spider-Man, ώστε ο χαρακτήρας να μπορεί να ενσωματωθεί στο Marvel Cinematic Universe. Το 2019 η συμφωνία έδειξε να χαλάει όμως μετά τις αντιδράσεις των θαυμαστών, υπήρξε μια νέα συμφωνία που θα έφερνε πίσω τον Spider-Man για να ολοκληρώσει την τριλογία σύμφωνα με το Marvel Cinematic Universe.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021) NEW TRAILER 3 | Marvel Studios & Sony Pictures


Η Πασκάλ επιβεβαίωσε ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών παραγωγής θα συνεχιστεί καθώς είπε: «Ναι, η Marvel και η Sony θα συνεχίσουν να συνεργάζονται», ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να έκανε ταινίες με τον Spider-Man χωρίς τον Τομ Χόλαντ στον ρόλο του Πίτερ Πάρκερ.

Το «Spider-Man: No Way Home» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME - Official Trailer (HD)


Ειδήσεις σήμερα:

Ντιμπέιτ ΚΙΝΑΛ: «Κόντρες» για τις μετεκλογικές συνεργασίες, τη συμμετοχή στις κάλπες και... αιχμές για «νεόγερους»


GNTM 4: Η υποβρύχια δοκιμασία και το μοντέλο που… πνίγηκε – Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Το CDC προτρέπει όλους τους ενήλικες να κάνουν τις αναμνηστικές δόσεις λόγω της μετάλλαξης Omicron
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης