Πυρετώδεις προετοιμασίες στη Μητρόπολη για τον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ

Πυρετώδεις προετοιμασίες στη Μητρόπολη για τον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ

Το ζευγάρι επισκέφθηκε και έλαβε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου που θα χοροστατήσει αύριο στο μυστήριο - Στη Μητρόπολη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την οικογένειά του

gamos-mitropoli-arthro_2
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του μικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππου με την Ελβετή Νίνα Φλορ, που θα γίνει αύριο, στις 5 το απόγευμα στη Μητρόπολη της Αθήνας. Μάλιστα, νωρίτερα, η τέως βασιλική οικογένεια μετέβη στον μητροπολιτικό ναό της Αθήνας, εκεί που το 1964 είχαν παντρευτεί ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, ενώ το ζευγάρι επισκέφθηκε και έλαβε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, στην Αρχιεπισκοπή.

Ο Κωνσταντίνος με την Αννα Μαρία και τα παιδιά τους Αλεξία, Νικόλαο και τον μελλόνυμφο Φίλιππο βρέθηκαν στο ναό, ενώ νωρίτερα, όπως φαίνεται από τσάντα που κρατούσε ο Νικόλαος, είχαν επισκεφθεί το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Ο κ.Ιερώνυμος θα χοροστατήσει στο μυστήριο του γάμου, ενώ οι  καλεσμένοι που θα βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη θα αριθμούν τους 100 και θα τηρηθούν με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

5406820
5406771


Μάλιστα,  για τους προσκεκλημένους που δεν θα μπορούν να μπουν μέσα στη Μητρόπολη Αθηνών, θα στηθεί γιγαντοοθόνη στη Μεγάλη Βρετανία, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Κλείσιμο
5406823
5406818


Στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού εκτός από τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, θα είναι και ο Σταύρος Νιάρχος.

Το pre-wedding πάρτι θα πραγματοποιηθεί στη λίμνη Βουλιαγμένης και θα έχει αποκλειστικά άρωμα Ελλάδας, με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς.

5406773
5406774


Ο πολιτικός γάμος τον Δεκέμβριο του 2020 και το μεγάλο πάρτι τον περασμένο Ιούνιο

Το ζευγάρι είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, με την παρουσία μόνο των γονιών τους, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Τον περασμένο Ιούνιο το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα... μεγάλο πάρτι στο Cambridge της Αγγλίας. Όπως έγινε γνωστό η αρθρογράφος της Vogue, Alice Naylor-Leyland και ο συζυγός της Tom είχαν παραχωρήσει το σπίτι τους για την τελετή.

5406749
5406739
5406741


Η νύφη στον πολιτικό γάμο φορούσε ένα σατέν κρεμ vintage φόρεμα, ενώ ο Φίλιππος φόρεσε επίσημο μαύρο κοστούμι. Η διακόσμηση περιελάμβανε λευκά και μοβ λουλούδια, vintage πιάτα και λευκά μπαλόνια.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές σήμερα στα δυτικά - Νέα κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής - Δείτε χάρτες

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει η ώρα των ενόρκων για την Έφη Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση «καταπέλτη» του εισαγγελέα

Δυστύχημα στο πλατό της ταινίας «Rust»: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από «άσφαιρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης