ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τι ετοιμάζει η ανερχόμενη Έμα Κόριν

Τι ετοιμάζει η ανερχόμενη Έμα Κόριν

Αν το ταλέντο σου περισσεύει, αρκεί μια ευκαιρία στην αρχή της καριέρας σου για να σε κάνει σταρ. Για την 25χρονη Βρετανή ήταν ο ρόλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο «The Crown». Επόμενη αποστολή, η «άτακτη» Λαίδη Τσάτερλι.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
korin_ema
H Έμα Λουίζ Κόριν είναι πολύ φρέσκια - και στην ηλικία και στον χώρο της υποκριτικής. Πριν γίνει θέμα συζήτησης ως το κορίτσι που υποδύθηκε τόσο πειστικά και παιχνιδιάρικα τη νεαρή πριγκίπισσα Νταϊάνα στον τέταρτο κύκλο του «The Crown», ήταν άλλη μία νέα και άσημη ηθοποιός που έτρεχε από κάστινγκ σε κάστινγκ κυνηγώντας ρολάκια.

Να είναι καλά ο ατζέντης της που την έστειλε με το ζόρι να δοκιμάσει την τύχη της για τον ρόλο της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Οι παραγωγοί ναι μεν διάλεξαν τελικά την Εμεραλντ Φένελ για να υποδυθεί την αιώνια αγαπημένη του Καρόλου, αλλά είχαν κάτι καλύτερο στο μυαλό τους για την Κόριν.

Η μικρή, αθώα και τριανταφυλλένια Εμα ξόδεψε άπειρες εργατοώρες παρακολουθώντας βίντεο με τη θρυλική πριγκίπισσα, προσπαθώντας να αντιγράψει τον τρόπο που μιλούσε, τις εκφράσεις του προσώπου της, τις κινήσεις του σώματός της.

Και με δεδομένο ότι ήταν μόλις 2 ετών όταν η Νταϊάνα βρήκε τραγικό θάνατο, για εκείνη η γυναίκα που υποδυόταν ήταν ένα πρόσωπο που γνώριζε μόνο από διηγήσεις και φωτογραφίες, δεν είχε προλάβει να τη ζήσει. Το αποτέλεσμα δικαίωσε και την προσπάθειά της και την έμπνευση των παραγωγών. Και ξαφνικά, όλος ο κόσμος άρχισε να ασχολείται με την Εμα.

Πριν φορέσει τα ρούχα της Νταϊάνα, η Κόριν είχε προλάβει να εμφανιστεί σε μια-δυο ταινίες μικρού μήκους, στη σειρά «Pennyworth» το 2018 και στην ταινία «Μις Απειθαρχία» το 2020. Η παρουσία της στο θέατρο ήταν πιο ενεργή, αλλά αν δεν είχε μπει στη ζωή της το «The Crown» ακόμα θα το πάλευε στις μικρές θεατρικές σκηνές. Τώρα δεν προλαβαίνει να δέχεται προτάσεις.

Ο επόμενος ρόλος που θα αναλάβει είναι και πάλι μίας μυθικής ευγενούς, που όμως έχει βγει από τη φαντασία του συγγραφέα Ντέιβιντ-Χέρμπερτ Λόρενς και τις σελίδες του σκανδαλιστικού για την εποχή του (1929) μυθιστορήματος «Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλι». Αυτή τη φορά η Εμα δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει βίντεο για να μπει στο πετσί του χαρακτήρα, εκτός κι αν θέλει να πάρει ιδέες από τη Σίλβια Κριστέλ που είχε ερμηνεύσει την άτακτη λαίδη στην ομώνυμη ταινία του 1982, σε μια υπερβολικά όμως αισθησιακή εκδοχή για τα γούστα του Netflix που θα κάνει την παραγωγή του νέου πρότζεκτ.

Κλείσιμο
Τι άλλο ξέρουμε για την Εμα; Σχεδόν τίποτα. Είτε προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ, είτε δεν έχει να πει κάτι όταν δεν υποδύεται λαίδες και πριγκίπισσες. Μικρή είναι ακόμα άλλωστε.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι ακροδεξιοί και οι αντιεμβολιαστικές συγκεντρώσεις: Από «υγειονομικούς» μέχρι την Propatria

Μαλαισία: Κάλεσε τον κινέζο πρεσβευτή μετά την παρείσφρηση κινεζικών πολεμικών στην ΑΟΖ

«Επικίνδυνο κοκτέιλ»: Χαμηλό τείχος ανοσίας, γρίπη και χαλάρωση των μέτρων - Ανησυχούν οι ειδικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης