ΗΜισέλ Ομπάμα γιορτάζει την επέτειο του γάμου της με τον Μπαράκ Ομπάμακαι οι αναρτήσεις τους για αυτή την ξεχωριστή ημέρα αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.
Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ, το οποίο συνδυάζει μία φωτογραφία από την αρχή της σχέσης τους και άλλη μία πρόσφατη, όπου αναβιώνουν την ίδια στιγμή.
Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η Μισέλ Ομπάμα έγραψε: «Πώς ξεκίνησε vs πώς πηγαίνει. Χρόνια μας πολλά, Μπαράκ. Σ' αγαπώ».
Από την πλευρά του, οΜπαράκ Ομπάμα έκανε κι εκείνος μία τρυφερή δημοσίευση για την γαμήλια επέτειό τους, γράφοντας για την σύζυγό του: «Χαρούμενη επέτειο, Μισέλ. Σε αυτά τα 29 χρόνια που πέρασαν, λάτρεψα να βλέπω τον κόσμο να σε γνωρίζει όχι απλώς ως Κόρη του Νότου, αλλά και ως μητέρα, δικηγόρο, επιχειρηματία, συγγραφέα, Πρώτη Κυρία και καλύτερη φίλη μου. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς εσένα».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.