«Σιγή ιχθύος» τηρεί ο πρίγκιπας Άντριου, μετά την καταγγελία της Βιρτζίνια Ρόμπερτς για βιασμό

«Σιγή ιχθύος» τηρεί ο πρίγκιπας Άντριου, μετά την καταγγελία της Βιρτζίνια Ρόμπερτς για βιασμό

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι την βίασε σε ηλικία μόλις 17 ετών - Ο Τζέφρι Έπσταϊν του προωθούσε ανήλικα κορίτσια 

andrew
Παρά τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων και την πιο πρόσφατη για βιασμό ανήλικης, ο πρίγκιπας Άντριου διατηρεί μία πολύ άνετη στάση, καθώς πιστεύει ότι η νομική του ομάδα θα τον «ξεμπλέξει» και προσπαθεί ίσως, να παραπλανήσει το κοινό για την αθωότητά του.

Συγκεκριμένα, ο Δούκας του Γιορκ κατηγορήθηκε πρόσφατα από θύμα του δικτύου παιδεραστίας του Τζέφρι Έπσταϊν, την Βιρτζίνια (Ρόμπερτς) Τζούφρι, πως την βίασε, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών. Ήδη το όνομά του ήταν άμεσα συνδεδεμένο με αυτό του Έπσταϊν, καθώς ο μαστροπός του προωθούσε ανήλικα κορίτσια.



Οι δικηγόροι του φυσικά, κάνουν ήδη τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να αποδείξουν την αθωότητά του, αν και όπως φαίνεται, ο ίδιος δεν αγχώνεται ιδιαίτερα ότι θα πειστεί κανείς για την ιστορία της. Τόσο ο πρίγκιπας Άντριου, όσο και εκπρόσωποί του έχουν επιλέξει να μην κάνουν καμία σχετική δήλωση, παρά μόνο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Prince Andrew’s Accuser Virginia Giuffre Speaks Out In New Interview | TODAY


Ο δικηγόρος των θυμάτων του Έπσταϊν, Σπένσερ Κούβιν, ανέφερε πρόσφατα σε δήλωσή του πως γνωρίζει την τακτική, που πρόκειται να ακολουθήσει η νομική ομάδα του Δούκα του Γιορκ. «Είμαι σίγουρος ότι θα αναφερθούν στην διπλωματική ασυλία. Οι δικηγόροι της κυρίας Τζούφρι θα αντιμετωπίσουν μεγάλα εμπόδια και πρέπει να τα ξεπεράσουν. Σίγουρα, η νομική ομάδα του Δούκα θα τον συμβουλεύσει να μην παραδεχτεί καμία από τις κατηγορίες και θα προσπαθήσουν να πατήσουν σε διάφορα μέτωπα. Θα είναι μεγάλη υπόθεση», ανέφερε.

Από την άλλη μεριά, ένας φίλος του πρίγκιπα Άντριου επιβεβαίωσε ακριβώς όσα πίστευε ο Σπένσερ Κούβιν και δήλωσε στην Sun πως η αθωότητά του θα αποδειχθεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν. «Η νομική του ομάδα το περίμενε αυτό και ήταν προετοιμασμένη. Τον συμβούλευσαν να ηρεμήσει και να κάνει υπομονή κι εκείνος απλά ακολουθεί τις συμβουλές τους. Οι νομικές διαδικασίες μπορεί να κρατήσουν για χρόνια, αλλά δεν είναι δικό του το λάθος. Θα κάνει δήλωση, μόνο αν το επιτρέψει η νομική του ομάδα», ανέφερε.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Δικογραφία με δέκα μαρτυρίες-φωτιά για τον Φιλιππίδη

Ριάνα: Στον θρόνο της παγκόσμιας showbiz με περιουσία 1,7 δισ. δολάρια

Μπέλα Χαντίντ: Φόρεσε τη δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας και φαίνεται σαν να... είναι βρεγμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης