Σέλμα Μπλερ: Παρά την σκλήρυνση κατά πλάκας, ιππεύει και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα (βίντεο)

Σέλμα Μπλερ: Παρά την σκλήρυνση κατά πλάκας, ιππεύει και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα (βίντεο)

Η ηθοποιός από τον Αύγουστο του 2018, όταν και διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, προσπαθεί να εμπνέει και άλλους πάσχοντες να μην τα παρατήσουν ποτέ

selmablair
Η Σέλμα Μπλερ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τον αγώνα, που δίνει εδώ και κάποια χρόνια με την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η ηθοποιός καθημερινά παλεύει με το δύσκολο πρόβλημα της υγείας της, καταφέρνοντας όμως να κερδίζει μικρές, αλλά σημαντικές νίκες.

Αυτή την φορά, το επίτευγμα της είναι ότι κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να εξασκήσει το αγαπημένο της χόμπι, την ιππασία. Με ένα βίντεο μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram το κατόρθωμά της, εμπνέοντας ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να μην τα βάλουν ποτέ κάτω.

Στην λεζάντα του βίντεο, η 49χρονη ηθοποιός έγραψε: «Τα κατάφερα. Κατάφερα να μείνω όρθια και να ιππεύσω. Μεγάλη υπόθεση. Είμαι πολύ περήφανη, που αναρρώνω, που μαθαίνω και που μένω συγκεντρωμένη. Έστω και πάνω στο αγαπημένο μου άλογο, τον Mr. Nibbles, με την Κέλλυ, που προπονεί το σώμα μου και την αυτοπεποίθησή μου».



Η ηθοποιός διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2018. Έκτοτε, παρακολουθεί έναν κύκλο θεραπειών και μιλάει πολύ συχνά για τον αγώνα της, βοηθώντας έτσι κι άλλους πάσχοντες.




Ειδήσεις σήμερα:

Λάρισα: «Καμπάνα» 3.000 ευρώ στη γυναικολόγο που έκανε αναρτήσεις κατά του εμβολιασμού

Επικήρυξη 21 αστυνομικών από κουκουλοφόρους στη Θεσσαλονίκη - «Ξέρουμε πού μένετε!»

Γονείς για πρώτη φορά η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος - Απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης