Σέλμα Μπλερ: Η δύσκολη εμπειρία της με την σκλήρυνση κατά πλάκας και τα πρώτα συμπτώματα

Σέλμα Μπλερ: Η δύσκολη εμπειρία της με την σκλήρυνση κατά πλάκας και τα πρώτα συμπτώματα

Η ηθοποιός πάσχει από αυτή τη χρόνια ασθένεια από το 2018 - Το πρώτο σύμπτωμα, που παρατήρησε ήταν το μούδιασμα στο αριστερό της πόδι

selma
Η Σέλμα Μπλερ, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Town and Country, μοιράστηκε την εμπειρία της και τις δυσκολίες, που έχει αντιμετωπίσει εώς τώρα με την σκλήρυνση κατά πλάκας, από την οποία πάσχει από το 2018. Από όταν έμαθε για την ασθένεια της, η ηθοποιός αναφέρει ότι η ζωή της άλλαξε εντελώς, ενώ έκτοτε προσπαθεί να βοηθήσει ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια. 

Η πρώτη φορά, που συνειδητοποίησε πως κάτι συμβαίνει στην υγεία της ήταν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο του 2018. Ένα μούδιασμα στο αριστερό της πόδι εξελίχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε ακινησία. «Βρισκόμουν σε εκείνη την πασαρέλα, όταν συνέβη. Ένιωθα τέτοιον ενθουσιασμό, που θα περπατούσα στην επίδειξη και ξαφνικά έχασα την αίσθηση. Δεν ένιωθα το αριστερό μου πόδι. Αλλά ήμουν στην πασαρέλα και σκεφτόμουν τι να κάνω», εξηγεί η ηθοποιός.

selma_blair_christiano_siriano


Πρόσφατα, με μία ανάρτηση της στο Instagram, εξήγησε ακριβώς τα συναισθήματα της από εκείνη την ημέρα. Όπως αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «3 χρόνια πριν. Οι δύο αγαπημένοι μου φίλοι ήρθαν για να παρακολουθήσουν το σόου του Σιριάνο. Περπάτησα εκείνη την ημέρα. Στο σόου. Παρατήρησα για πρώτη φορά ότι το πόδι μου ήταν μουδιασμένο. Όταν έκανα το πρώτο βήμα. Δεν μπορούσα να νιώσω ούτε το έδαφος, ούτε να σηκώσω το αριστερό πόδι μου. Το μυαλό μου προσπαθούσε να υπολογίσει. Καθώς προχωρούσα στην πασαρέλα, ήμουν συγκλονισμένη. Παρ' όλα αυτά, σχεδόν δεν επηρέασε τη μέρα μου».



Λίγο καιρό μετά από εκείνη την ημέρα, τον Οκτώβριο του 2018, η Σέλμα Μπλερ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, αφού προχώρησε σε εξετάσεις, τις οποίες απέφευγε για χρόνια, δίνοντας άλλες εξηγήσεις για τα συμπτώματα της.

Η πρώτη της εμφάνιση μετά τη διάγνωση της, ήταν στο πάρτι του Vanity Fair το 2019, όπου περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού. Στην συνέντευξή της αναφέρθηκε σε αυτή την εμπειρία και κατά πόσο τήν επηρέασε η ασθένεια της: «Δεν ήταν τόσο δύσκολο, ίσως γιατί δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Δεν είχα πάει για καιρό σε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, οπότε είχε έρθει η ώρα. Από τη μέρα της διάγνωσης μου, ήξερα ότι οι άνθρωποι μπορεί να με κοιτούν. Από την άλλη βέβαια πίστευα ότι ίσως με ξεχάσουν και έτσι, θα ήμουν τελευταία στο κόκκινο χαλί. Τελικά, όλα ήταν μια χαρά». Η ηθοποιός, που έκανε την εμφάνισή της εκείνη την ημέρα με ένα Ralph&Russo φόρεμα, εντυπωσίασε τον κόσμο, ενώ όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί, χειροκροτήθηκε από όλους.


blair_vanity_fair
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:
Η ερωμένη του πρίγκιπα Φίλιππου: Γιατί στο «Crown» δεν υπήρχε το κεφάλαιο «Πένι»

Κέιτι Βάισελ: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μέλος του X-Factor

Ρίτα Γουίλσον: Κατηγορεί τον Σκοτ Ρούντιν για την κακή του συμπεριφορά , όταν τού ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης