Μάργκοτ Ρόμπι: Η «τολμηρή» Χάρλεϊ Κουίν μεταμορφώνεται στην...Barbie

Μάργκοτ Ρόμπι: Η «τολμηρή» Χάρλεϊ Κουίν μεταμορφώνεται στην...Barbie

Το νέο επαγγελματικό βήμα της ηθοποιού προβλέπεται ότι θα γνωρίσει τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς το fan club της διάσημης κούκλας

robbie
Η Μάργκοτ Ρόμπι ετοιμάζεται να ενσαρκώσει την Barbie, την αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών, στην μεγάλη οθόνη.

Η ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον ρόλο της ως Χάρλεϊ Κουίν στην ταινία «The Suicide Squad» θα μεταμορφωθεί στην διάσημη κούκλα της Mattel υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Γκρέτα Γκέργουιγκ.



Η διάσημη σκηνοθέτις της ταινίας «Μικρές Κυρίες» έχει επίσης συνυπογράψει το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Νόα Μπάουμπαχ.

Αν και στην αρχή, ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Barbie προοριζόταν για την Έιμι Σάμερ, εκείνη τελικά αποχώρησε από το πρότζεκτ. Η δεύτερη υποψήφια ήταν η Αν Χαθαγουέι, όμως τελικά -έπειτα από πολλές καθυστερήσεις- ο ρόλος δόθηκε στην Μάργκοτ Ρόμπι.



Η ηθοποιός δήλωσε για την συμμετοχή της στην ταινία: «Υπάρχουν πολλές νοσταλγικές αναφορές, αλλά και διάφοροι συναρπαστικοί τρόποι να προσεγγίσει κανείς αυτόν τον ρόλο. Ο κόσμος ακούει Barbie και φτιάχνει μια εικόνα στο μυαλό του για το πώς μπορεί να είναι η ταινία, όταν όμως ακούει ότι την σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουιγκ, συνειδητοποιεί ότι μάλλον δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται».

Κλείσιμο


Αν και η συγκεκριμένη κούκλα κατά καιρούς έχει δεχθεί πολλές αρνητικές κριτικές σχετικά με τα πρότυπα, που παρουσιάζει στα νέα κορίτσια, αλλά και την όχι και πολύ ρεαλιστική απεικόνιση του γυναικείου σώματος, έχει αγαπηθεί όσο καμία, με το κοινό στα social media να δείχνει συνεχώς την ανυπομονησία του για την κυκλοφορία της ταινίας.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Λονδίνο στις αρχές του 2022 και η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2023. Μάλιστα, η εταιρεία παιχνιδιών  Mattel έχει δημιουργήσει ένα ειδικό κινηματογραφικό τμήμα, προκειμένου να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγή.





Ειδήσεις σήμερα:

Έφη Αχτσιόγλου - Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Λίγες μέρες έμειναν», για τον ερχομό του γιου τους – Φωτογραφίες

Κύμα Νο4 στην ξαπλώστρα (μόνο) για ανεμβολίαστους

Euro 2020: Ιταλοί πανηγυρίζουν στο Piccadilly Circus τη νίκη της χώρας τους – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης