Ντέιβιντ Μπέκαμ: Οι φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Οι φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

Το  χαριτωμένο ξανθό αγοράκι στις φωτογραφίες δεν θυμίζει σε τίποτα τον σημερινό Μπέκαμ

beckham
Μία σειρά φωτογραφιών από την παιδική του ηλικία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο άσος του ποδοσφαίρου, αλλά και σύζυγος του fashion icon, Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε με το κοινό του διάφορες στιγμές από το παρελθόν του μαζί με την οικογένειά του, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας του, Σάντρα, αλλά και την παγκόσμια Γιορτή του Πατέρα.

Στις δύο φωτογραφίες ποζάρει με τους γονείς του και τις αδερφές του, Λιν και Τζοάν, και όπως δείχνουν, πρόκειται για μία πολύ δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια. Κάτω από την πρώτη φωτογραφία για τα γενέθλια της μητέρας του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται σε πρώτο πλάνο δίπλα σε εκείνη και σε μία από τις αδερφές του και γράφει: «Χαρούμενα γενέθλια στην πιο υπέροχη μητέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για εμάς και σε αγαπώ πολύ».

Κλείσιμο


Σε παλαιότερη φωτογραφία για την Γιορτή του Πατέρα, ο ποδοσφαιριστής ποζάρει δίπλα στους γονείς του, μαζί με την αδερφή του Τζοάν. Όπως γράφει στην λεζάντα, το γούστο του στην μόδα το κληρονόμησε από τον πατέρα του. «Τώρα ξέρετε από ποιον πήρα το στυλ μου. Χαρούμενη γιορτή του πατέρα, μπαμπά. Σ' αγαπώ», γράφει.









Ειδήσεις σήμερα:

Tζόνι Σόλινγκερ: Πέθανε ο τραγουδιστής των Skid Row

Survivor: «Ξεσάλωσε» ο Ασημακόπουλος πριν αποχωρήσει... γλυκά από τον Άγιο Δομίνικο

Ερωτική εξομολόγηση του Τρίσταν Τόμσον στην Κλόε Καρντάσιαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης