Survivor - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία

Απόψε έρχεται η μεγάλη ανατροπή

Survivorbbb
Γεμάτο από ανατροπές και δυνατές συγκινήσεις θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor καθώς θα αλλάξουν πολλά. Σήμερα έχουμε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την τελευταία αποχώρηση πριν τον ημιτελικό.

Αυτή τη στιγμή, στο Survivor βρίσκονται ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος. Πέντε παίκτες που σύντομα θα μείνουν τέσσερις! Ποιος δεν θα φτάσει στον ημιτελικό; Θα το μάθουμε εντός των ημερών.

Τρίτο παιχνίδι ασυλίας απόψε στο Survivor και σύμφωνα με τα spoiler που ήδη κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, έρχεται μεγάλη ανατροπή. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Απόψε, λοιπόν, έρχεται μεγάλη ανατροπή στο Survivor, καθώς όπως αναφέρουν τα spoiler, ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει και σήμερα την ατομική ασυλία, με αποτέλεσμα να βγει από τη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση. Παράλληλα, θα στείλει στον τάκο τον Κόρομι, ο οποίος θα κληθεί να δώσει κι αυτός έναν ακόμα υποψήφιο, μετά την «απαλλαγή» του Σάκη.

Ο Γιώργος Κόρομι, λοιπόν, θα δείξει απόψε τον παίκτη που θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων και αυτός δεν είναι άλλος από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άρα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα στο Survivor, θα είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην Μολδαβή αθλήτρια του πόλο καταγγέλλει την αρπαγή του παιδιού της από Έλληνα πολιτικό μηχανικό

25 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Καιρός: «Καμίνι» σήμερα η χώρα - Δείτε πού θα σημειωθούν καταιγίδες και πότε θα υποχωρήσει ο καύσωνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης