Survivor - Η μητέρα της Μαριαλένας ξεκαθαρίζει: Ο Σάκης δεν κακοποίησε ποτέ την κόρη μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο

Survivor - Η μητέρα της Μαριαλένας ξεκαθαρίζει: Ο Σάκης δεν κακοποίησε ποτέ την κόρη μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο

Η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου με ανάρτησή της στο Facebook βάζει τα πράγματα στη θέση τους και συμβουλεύει τις μητέρες να στέλνουν τις κόρες τους σε σχολή πολεμικών τεχνών - Την ίδια ώρα Σάκης και Μαριαλένα έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ - Δείτε τα σχόλια στο Twitter

sakis-marialena-survivor4
Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook παίρνει θέση και απαντά ξεκάθαρα για το αν ο Σάκης Κατσούλης έχει χειροδικήσει εναντίον της κόρης της όσο ήταν ζευγάρι εκτός Survivor.

Με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί για τον χαρακτήρα του Σάκη Κατσούλη τις τελευταίες μέρες η μητέρα της Μαριαλένας ξεκαθάρισε πως η κόρη της ποτέ δεν έπεσε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον Σάκη Κατσούλη και τόνισε πως η κόρη της δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου 😍κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας ήταν πάντα κ ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης.

Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΎΜΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ κ ΟΎΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΆΘΗΚΕ Ο ΣΆΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ. Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Κατσουλη όσο κ εναντίον του παιδιού μου((Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα))

Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΊΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχόλη karateη πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές κ όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΏΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΌΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ»,
έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαριαλένας στο facebook.

Mama_Marialenas




Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου 😍κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκωθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. ...

Posted by Γεωργία Χαραλαμποπούλου on Tuesday, June 22, 2021



Πιο κοντά από ποτέ Σάκης - Μαριαλένα

Την ίδια ώρα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε τον Σάκη και την Μαριαλένα να έρχονται πιο κοντά από ποτέ μπροστά στις κάμερες. Ο Σάκης να κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Μαριαλένα και εκείνη να πέφτει στην αγκαλιά του.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccah80wqf6jt-sf)
Κλείσιμο


Δυο τα στρατόπεδα στο Twitter

To twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την πιο τρυφερή στιγμή των δύο πρώην και μάλλον νυν… Κάποιοι το είδαν με δυσπιστία κάποιοι πάλι όχι...




Η συγκίνηση της Μαριαλένας για τη μητέρα της

Πάντως είναι εμφανές το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στη Μαριαλένα και τη μητέρα της. Η γυμνάστρια που είναι η μοναδική γυναίκα της παρέας του Survivor μίλησε για τη μητέρα της και ξέσπασε σε κλάματα. Πιο συγκεκριμένα όταν ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους παίκτες να μιλήσουν για την προσωπική τους ζωή, ώστε το τηλεοπτικό κοινό να τους μάθει λίγο καλύτερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τη ζωή της και τη μητέρα της και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

«Η μητέρα μου ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστρια μου. Πάντα ήταν δίπλα μου στους αγώνες μου στο καράτε. Η μητέρα μου έχει περάσει πολύ δύσκολα, οπότε μέσα από εμένα ζούσε. Η μαμά μου έκανε τα αδέρφια μου στα 14 της, αυτόματα αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ζήσει εφηβεία. Έκανε οικογένεια με προξενιό. Μετά από λίγα χρόνια χώρισε με τον άντρα της και βρήκε τον μπαμπά μου. Μετά από 21 χρόνια έκανε εμένα και την αδερφή μου.

Γενικά η μαμά μου είναι η ηρωίδα μου, έχει περάσει πολλά στη ζωή της… Ποτέ δεν έχασε το χαμόγελο και την αισιοδοξία της. Πάντα ήταν εκεί για εμάς, να μας στηρίξει…», εξομολογήθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ξέσπασε σε κλάματα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccahxvj31ppd-sf)


Ειδήσεις σήμερα:


Καλλιεργούσε χασισοφυτεία στην αυλή του στη Νεμέα

25 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Έρευνα Πολυτεχνείου Κρήτης: Μειώνεται ανησυχητικά ο ρυθμός των εμβολιασμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης