Τζένιφερ Άνιστον: Επιστρέφει στη νέα σεζόν του The Morning Show

Τζένιφερ Άνιστον: Επιστρέφει στη νέα σεζόν του The Morning Show

Η πληροφορία αποκαλύφθηκε με ένα βίντεο, που ανάρτησε στο Twitter η Apple TV+

aniston
Μπορεί προς το παρόν να μην έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όμως σύμφωνα με το πρόσφατο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε η Apple, η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στη νέα σεζόν της σειράς «The Morning Show».

Μετά το reunion στα Φιλαράκια, που γνώρισε τρελή επιτυχία η ηθοποιός επανέρχεται με μία εξίσου δημοφιλή σειρά. Μεταμορφώνεται ξανά στην Άλεξ Λεβάι και οι πρώτες εικόνες του teaser κάνουν το κοινό να ανυπομονεί για το πρώτο επεισόδιο. Το βίντεο κυκλοφόρησε από την Apple TV+ με μία δημοσίευση στο Twitter, προκειμένου να παρουσιαστούν οι σειρές και οι ταινίες, που θα κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα, και αμέσως δημιούργησε φρενίτιδα στο fan club της Άνιστον, αφού η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά της χαρτιά.



Στα λίγα δευτερόλεπτα, που εμφανίζεται η ηθοποιός στο βίντεο, μάλιστα, προετοιμάζει το κοινό της για μία πιθανή επανασύνδεση της Άλεξ με τον τηλεοπτικό της "πρώην" σύζυγο Τζακ Ντέιβενπορτ, αφού εκείνος εμφανίζεται να την παρακαλάει να τα ξαναβρούν: «Σε ικετεύω, γύρνα πίσω σε μένα». Επιπλέον, μία μικρή εμφάνιση κάνει και η συμπρωταγωνίστριά της Ρις Γουίδερσπουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και βυθισμένη στις σκέψεις της, μαρτυρώντας έτσι πως και εκείνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο καστ της σειράς.


Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν, όμως τα επεισόδια πιθανολογείται ότι θα ξεκινήσουν να προβάλλονται το φθινόπωρο. Σχετικά με την πλοκή της σειράς, δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες, ενώ το μοναδικό που δήλωσε η Τζένιφερ Άνιστον στο Deadline μετά την δημοσίευση του βίντεο είναι ότι μερικά επεισόδια θα χρειαστεί να γυριστούν από την αρχή, προκειμένου να εντάξουν στην πλοκή και την συνθήκη του κορωνοϊού, αφού αποτελεί μία πραγματικότητα, η οποία έχει επηρεάσει τις ζωές μας σε τεράστιο βαθμό.


Κλείσιμο
THE MORNING SHOW Official Trailer (2019) Jennifer Aniston, Steve Carell Apple TV + Series HD



Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες και χαλάζι: Έντονα φαινόμενα σήμερα στα ηπειρωτικά και στην Αττική

Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία» - Γκάγκα: Όσοι νοσηλεύονται είναι κυρίως μη εμβολιασμένοι

Άνοιξε δοκιμαστικά η εφαρμογή που δείχνει την αντικειμενική αξία για κάθε ακίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης