Λίζα Κούντροου: «Ο γιος μου φώναζε την Τζένιφερ Άνιστον "μαμά"»

Λίζα Κούντροου: «Ο γιος μου φώναζε την Τζένιφερ Άνιστον "μαμά"»

Τα πολύωρα γυρίσματα της σειράς «Τα Φιλαράκια» μπέρδεψαν τον μικρό Τζούλιαν

kudrow_son
Η Λίζα Κούντροου μίλησε στην εκπομπή Conan για την εποχή, που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια» και αναφέρθηκε στον γιο της, ο οποίος περνούσε τόσες ώρες στο σετ, που τελικά είχε μπερδευτεί για το ποια ήταν η μαμά του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής αστειεύτηκε με τη Λίζα, λέγοντας της ότι γνωρίζει πως ο 23χρονος γιος της έχει εμμονή με την Τζένιφερ Άνιστον. Η ηθοποιός τότε ανέφερε πως: «Ο Τζούλιαν πετούσε στην αγκαλιά της. Κι εκείνη είναι αγαπησιάρα, όπότε ήταν λογικό. Και ήμουν πάντα χαρούμενη, που ένιωθε και έπαιρνε αγάπη».

Lisa Kudrow Full Interview - CONAN on TBS

Προχώρησε μάλιστα σε μία χιουμοριστική αποκάλυψη, η οποία όμως τήν έβαλε τελικά σε σκέψεις, όπως εξηγεί. Όταν κάποια στιγμή ο γιος της είδε την Τζένιφερ Άνιστον στην τηλεόραση, φώναξε «Μαμά!». Πιθανότατα, οι πολλές ώρες που περνούσαν μαζί και η προσοχή, που τού έδινε η ηθοποιός, είχε ως αποτέλεσμα το παιδί να μπερδευτεί.

Η Λίζα Κούντροου, όπως παραδέχτηκε είναι πολύ αναλυτική στη σκέψη της, οπότε το συγκεκριμένο συμβάν δεν τήν άφησε αδιάφορη. «Σκέφτηκα: μήπως αυτό είναι κάτι που θα ευχόταν; Έχουν κάποια βαθύτερη σύνδεση ψυχής, που εγώ δεν έχω μαζί του;», αναφέρει η ηθοποιός, χωρίς όμως να δείχνει πως κάτι τέτοιο τήν ενόχλησε. Αντιθέτως, η χαμογελαστή της εικόνα την ώρα, που περιέγραφε το συμβάν φανερώνει πως χαίρεται για την σχέση, που έχει αναπτύξει ο γιος της με την Τζένιφερ Άνιστον.

Κλείσιμο


Να σημειωθεί πως η Λίζα Κούντροου ήταν έγκυος την περίοδο, που πρωταγωνιστούσε στα Φιλαράκια, γεγονός που χρησιμοποιήθηκε και στην πλοκή της σειράς, αφού η τηλεοπτική Φοίβη είχε αποφασίσει να γίνει παρένθετη μητέρα στα τρίδυμα του αδερφού της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης