Τζένιφερ Άνιστον για τα «Φιλαράκια»: «Ένιωσα σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και να είχαμε ταξιδέψει στο παρελθόν»

Τζένιφερ Άνιστον για τα «Φιλαράκια»: «Ένιωσα σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και να είχαμε ταξιδέψει στο παρελθόν»

Η ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν βρέθηκε στο στούντιο της παραγωγής

aniston-arthro
Σχετικά με την επιστροφή της στο πλατό της αγαπημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» μίλησε η Τζένιφερ Άνιστον στην εμφάνιση της στην εκπομπή της Gayle King στο SiriusXM.

Η ηθοποιός ήξερε εξ αρχής ότι το reunion θα φέρει δάκρυα στα μάτια των πρωταγωνιστών, καθώς ήταν ένα πρότζεκτ που όλοι τους αγαπούσαν πολύ και δεν ήθελαν να αποχαιρετήσουν 17 χρόνια πριν. Όπως λοιπόν και το «αντίο» που είπαν τότε ήταν πολύ δύσκολο, έτσι και η επιστροφή τους ήταν πολύ έντονη συναισθηματικά.

Jennifer Aniston Shares What It Felt Like to Walk Back on the 'Friends' Set


Όπως ανέφερε η 52χρονη: «Ήταν σαν μία μπουνιά στην καρδιά κατά κάποιον τρόπο. Ήταν για όλους μας νομίζω. Ακόμα και η Κόρτνεϊ, που είναι τόσο, δεν ξέρω, μη συναισθηματική, δάκρυσε», τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν ότι θα επηρεαζόταν τόσο πολύ.



Η σταρ εξήγησε πως ναι μεν όλοι γνώριζαν πως το σετ θα είναι το ίδιο, όπως το άφησαν στο τέλος της σειράς και αυτό από μόνο του ήταν «βαρύ» για αυτούς, όμως κανείς τους δεν είχε φανταστεί πόσες λεπτομέρειες θα είχαν προσέξει οι παραγωγοί. «Ήμασταν πολύ αθώοι σε όσα περιμέναμε. Το σετ ήταν ίδιο, μέχρι και τα ράφια και οι μικρές λεπτομέρειες στο σπίτι της Μόνικα, αλλά και η καφετέρια», δήλωσε η Τζένιφερ Άνιστον.

Friends: The Reunion | Rewatching the Series | HBO Max


Όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι συγκινήθηκαν όλοι σε τόσο μεγάλο βαθμό και τι ήταν αυτό που τους άγγιξε, η σταρ δήλωσε: «Ή τελευταία φορά, που βρεθήκαμε εκεί ήταν όταν λέγαμε αντίο σε κάτι που δεν θέλαμε, σε κάτι για το οποίο ενδιαφερόμασταν πολύ, αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να το αποχαιρετήσουμε. Οι ζωές μας ήταν μπροστά μας. Είχαμε το μέλλον μπροστά μας. Και ξαφνικά τώρα ένιωσα σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και να είχαμε ταξιδέψει στο παρελθόν».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης