Γουίλοου Σμιθ: H κόρη του Γουίλ Σμιθ για την συνεργασία της με την Αβρίλ Λαβίν - «Είμαι ενθουσιασμένη, ήταν το είδωλο μου»

Γουίλοου Σμιθ: H κόρη του Γουίλ Σμιθ για την συνεργασία της με την Αβρίλ Λαβίν - «Είμαι ενθουσιασμένη, ήταν το είδωλο μου»

«Ήταν το είδωλο μου από τα 13 εώς τα 16 μου. Είναι τόσο όμορφο να μπορείς να κάνεις ένα pop-punk κομμάτι με την βασίλισσα του είδους», δήλωσε η τραγουδίστρια

smith
Η Γουίλοου Σμιθ αποκάλυψε ότι στο νέο επερχόμενο άλμπουμ της, θα ενώσει την φωνή της με την Αβρίλ Λαβίν.

Η τραγουδίστρια, που είναι γνωστή μόνο με το μικρό της όνομα, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο το νέο της single με τίτλο «Transparent Soul» σε συνεργασία με τον Τράβις Μπάρκερ. Ανέφερε μάλιστα, πως το εν λόγω κομμάτι αποτελεί την αρχή μίας νέας εποχής στην καριέρα της και είναι πολύ χαρούμενη που ξεκίνησε αυτό το νέο ταξίδι.



Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο V Magazine η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποκαλύψει άλλη μία έκπληξη, που θα περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της. Όπως ανακοίνωσε, σε αυτό το άλμπουμ θέλει να έχει περισσότερες συνεργασίες. «Στα προηγούμενα άλμπουμ μου ήμουν πολύ μόνη στο στούντιο. Ήταν μία πολύ μοναχική διαδικασία. Ήθελα και να ανοίξω λίγο το εύρος μου, αλλά και να μην είμαι τόσο αντικοινωνική στο στούντιο», εξηγεί η τραγουδίστρια.



Στην συνέχεια αποκάλυψε μία συνεργασία, η οποία της έχει δώσει μεγάλη χαρά. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, που θα έχω ένα τραγούδι στο άλμπουμ με την Αβρίλ Λαβίν. Ήταν το είδωλο μου από τα 13 εώς τα 16 μου. Είναι τόσο όμορφο να μπορείς να κάνεις ένα pop-punk κομμάτι με την βασίλισσα του είδους», δήλωσε ενθουσιασμένη η Γουίλοου, εξηγώντας ότι το ύφος όλου του δίσκου δεν θα μείνει μόνο στο pop-punk, αλλά θα πάει όπου την πάει η μουσική.

Κλείσιμο


Αν και το αγαπημένο της είδος μουσικής είναι η metal, η ίδια δεν το έχει δοκιμάσει και θεωρεί πως δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να το κάνει. Πριν λίγο καιρό, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικά πλάνα από το στούντιο, όπου ερμήνευσε το «My Own Summer» των Deftones και έδωσε μία πρώτη γεύση στους θαυμαστές της από το νέο της εγχείρημα.









Ειδήσεις σήμερα: 

Roland Garros - Τσιτσιπάς: Ξανά στους «4» - Ισοπεδωτικός απέναντι στον Μεντβέντεφ

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος εφοπλιστή - Πού ψάχνουν οι αναλυτές τη λύση του μυστηρίου

Κορωνοϊός: Έρχεται η ώρα των υποχρεωτικών εμβολιασμών και των «διευκολύνσεων» για εμβολιασμένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης