Η Avril Lavigne παραδέχθηκε ότι «συμφιλιώθηκε με τον θάνατο» λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της single

Η Avril Lavigne παραδέχθηκε ότι «συμφιλιώθηκε με τον θάνατο» λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της single

Η 30χρονη τραγουδίστρια παρέμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι της για πέντε ολόκληρους μήνες και νόμιζε πως θα πεθάνει - «Παίρνω τη ζωή μου πίσω στα χέρια μου και κάνω ό, τι γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου... τη μουσική», τονίζει η Avril Lavigne 

avril_9
Η Avril Lavigne αποκάλυψε ότι «συμφιλιώθηκε με τον θάνατο» όταν έγραψε το νέο της τραγούδι στο νοσοκομείο «κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο τρομακτικές στιγμές» της ζωής της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια παρέμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι της για πέντε ολόκληρους μήνες και νόμιζε πως θα πεθάνει.

Η Avril Lavigne έλαβε διάγνωση για Νόσο του Lyme (βορρελίωση) στα τέλη του 2014. Η ασθένεια μεταδίδεται στον άνθρωπο από τα τσιμπούρια.

Avril_Lavigne_6


«Έχω αποφασίσει να είμαι ειλικρινής για τον αγώνα μου, ανοιχτή και πιο ευαίσθητη από ποτέ», γράφει.

Τα συμπτώματα της νόσου του Lyme περιλαμβάνουν κόπωση και πονοκεφάλους.

Είναι η πιο συνηθισμένη μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από τσιμπούρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και τα συμπτώματα μοιάζουν με απλά συμπτώματα γρίπης και μπορούν να ταλαιπωρήσουν πολλούς ανθρώπους για χρόνια.

Κλείσιμο


Τυπικές ενδείξεις της ασθένειας είναι τα δερματικά εξανθήματα και συμπτώματα παρόμοια με αυτά της γρίπης, όπως κόπωση, πονοκέφαλος και πόνος στους μύες ή τις αρθρώσεις, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του BBC.

Η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε πως πολλές φορές αδυνατούσε ακόμη και να σταθεί όρθια. «Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα να κάνω ντους για ολόκληρες εβδομάδες. Ένιωθα σαν να έχει χαθεί εντελώς η ζωντάνια από μέσα μου».

Αρκετές φήμες είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, καθώς δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση για διάστημα αρκετών μηνών.

Σε επιστολή προς τους θαυμαστές της, η Avril αναφέρει ότι «στρέφει τον αγώνα που δίνει... στη μουσική».

Μιλάει επίσης για τη σημασία της ενημέρωσης των ανθρώπων σχετικά με τη σοβαρότητα της νόσου του Lyme.

«Για να είμαι ειλικρινής, ένα μέρος μου δεν θέλει να μιλήσει για την αρρώστια γιατί θέλω την αφήσω πίσω μου, αλλά ξέρω ότι πρέπει», τονίζοντας:

«Δεν είναι μόνο ένα μέρος της ζωής μου, αλλά πρέπει να ενημερώσω για τη σοβαρότητα της νόσου του Lyme».

«Παίρνω τη ζωή μου πίσω στα χέρια μου και κάνω ό, τι γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου», προσθέτει η Avril.

«Δημιουργώντας μουσική και μοιράζοντας την ελπίδα μου, μέσα από τη μουσική μου», συμπληρώνει και καταλήγει:

«Σας ευχαριστώ που περιμένετε τόσο υπομονετικά, όσο αγωνιζόμουν και εξακολουθώ να αγωνίζομαι, δίνοντας μάχη για τη ζωή μου».

Το Head Above Water είναι το πρώτο single της Avril από το νέο της άλμπουμ. Το τελευταίο της άλμπουμ, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης