«Chuxi» της Ναταλίας Καλημερατζή - Μια τρυφερή ματιά στην Αθήνα της καραντίνας

«Chuxi» της Ναταλίας Καλημερατζή - Μια τρυφερή ματιά στην Αθήνα της καραντίνας

Μία ταινία μικρού μήκους που δίνει στον θεατή μία ανάσα αισιοδοξίας για την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε

cover
Με φόντο την Αθήνα και εμπνευσμένη από την δύσκολη πραγματικότητα, που έχει επιβάλει το lockdown, η Ναταλία Καλημερατζή μάς υπενθυμίζει με τη μικρού μήκους ταινία της «Chuxi» πως ο ρομαντισμός δεν χάνεται ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο τίτλος «Chuxi», που στα κινέζικα σημαίνει «Καλή χρονιά» προϊδεάζει τον θεατή για την περίοδο, που τοποθετεί την ταινία της η Ναταλία Καλημερατζή. Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ενώ όλοι βρίσκονται σε καραντίνα, η Νικόλ (Ναταλία Καλημερατζή) αγνοεί τους κανόνες περιορισμού της κυκλοφορίας και ψάχνει τρόπο για να δώσει στον αγαπημένο της (Γιώργος Παπαγεωργίου) ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Τελικά, αποφασίζει να πρωτοτυπήσει και κρύβει το δώρο της, προκειμένου να το βρει ο Τζέρι.

Παρά τη δύσκολη χρονιά, που έχουν ήδη περάσει, οι δύο νέοι δεν χάνουν την αισιοδοξία και το χιούμορ τους και δείχνουν πως μία τέτοια δύσκολη συνθήκη μπορεί να αντιμετωπιστεί με χαμόγελο. Πρόκειται για μία διασκεδαστική και τρυφερή προσέγγιση, την οποία όλοι χρειαζόμασταν δεδομένης της πρωτόγνωρης συνθήκης, που βιώνουμε.

Η ηθοποιός Ναταλία Καλημερατζή σκηνοθετεί τον εαυτό της στο ρόλο της Νικόλ και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, που υποδύεται τον αγαπημένο της Τζέρι. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Αντώνης Κουνέλλας σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Bunker Films.


Δείτε εδώ την ταινία:


Chuxi | Short Film from Bunker Films on Vimeo.



Λίγα λόγια για τη Ναταλία Καλημερατζή: 

Η Ναταλία Καλημερατζή είναι απόφοιτη ηθοποιός της δραματικής σχολής Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδης. Έχει πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές παραστάσεις, όπου συνεργάστηκε με αξιόλογους σκηνοθέτες, όπως ο  Δ. Μπογδάνος, η Α. Αλεξανδράκη, η Nia Foes κ.α. Στο βιογραφικό της μετρά πολλές συμμετοχές σε γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές, όπως «Υπέροχα Πλάσματα», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Ο Πόλεμος των Άστρων» κ.α., ενώ έχει καταφέρει να διεισδύσει και στον χώρο του κινηματογράφου με ταινίες, όπως ο «Ακάλυπτος», «Let's Talk About Love», «H Πόλη Των Παιδιών» κ.α., ενώ έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στη νέα ταινία «Chuxi», όπου και πρωταγωνίστησε.

cover_2




Ειδήσεις σήμερα: 

«Ρύθμιση Σταϊκούρα»: Πώς και ποιοι θα πάρουν 420 δόσεις και κούρεμα οφειλής έως 80%

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά - Λύτρας: Υπάρχει το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει στην ετήσια θερινή άδεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης