Η Σάλμα Χάγιεκ για τη μάχη της με τον κορωνοϊό: «Αρνήθηκα να πάω στο νοσοκομείο - Ήθελα να πεθάνω στο σπίτι»

Η Σάλμα Χάγιεκ για τη μάχη της με τον κορωνοϊό: «Αρνήθηκα να πάω στο νοσοκομείο - Ήθελα να πεθάνω στο σπίτι»

«Ο γιατρός μου με ικέτευε να πάω στο νοσοκομείο, επειδή η κατάσταση ήταν κακή. Τού είπα "όχι, ευχαριστώ, προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι"» - Η Σάλμα Χάγιεκ περιγράφει τη δύσκολη εμπειρία της με τον ιό

salma_2
Η Σάλμα Χάγιεκ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Variety και μίλησε για τη δύσκολη μάχη της με τον κορωνοϊό.



Η ηθοποιός αποκάλυψε πως κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας είχε νοσήσει, ενώ η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή, που έμεινε καθηλωμένη στο σπίτι της επί 7 εβδομάδες με παροχή οξυγόνου. Συγκεκριμένα, ήταν απομονωμένη σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, μακριά από τον σύντροφο της, Φρανσουά-Ανρί Πινό, και την 13χρονη κόρη τους. Όπως περιγράφει, ο γιατρός που τήν παρακολουθούσε ήταν τόσο ανήσυχος για εκείνη, που τήν συμβούλευε συνεχώς να πάει στο νοσοκομείο.

hayek


Η ίδια, όμως, ήταν απαισιόδοξη και πίστευε ότι δε θα τα καταφέρει. Έτσι, προτίμησε να μείνει στο σπίτι της, παρά να πεθάνει, όπως λέει, στην αίθουσα κάποιου νοσοκομείου. «Ο γιατρός μου με ικέτευε να πάω στο νοσοκομείο, επειδή η κατάσταση ήταν κακή. Τού είπα "όχι, ευχαριστώ, προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι"», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η 54χρονη σταρ είχε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει μυστική την περιπέτεια της υγείας της, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram είχε αναρτήσει μονάχα μερικές φωτογραφίες από τα rapid tests, που χρειάστηκε να κάνει κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Κλείσιμο
Μετά τη δύσκολη ανάρρωσή της, η Σάλμα Χάγιεκ επέστρεψε στην υποκριτική τον προηγούμενο μήνα, όμως δεν νιώθει την ίδια ενέργεια, που είχε πριν, όπως δήλωσε. «Ήταν σχεδόν εύκολο, γιατί ήταν η τέλεια δουλειά για να επιστρέψω. Δεν είχα πολλά να κάνω, δεν πήρε πολύ χρόνο. Είχα ξεκινήσει να κάνω μερικές βιντεοκλήσεις, αλλά στην αρχή δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω, γιατί κουραζόμουν τόσο εύκολα», είπε η ηθοποιός, που έχει πλέον επιστρέψει κανονικά στα γυρίσματα της ταινίας «House of Gucci».



Μπουρλά: Η Pfizer θα βγάλει άμεσα νέο εμβόλιο που θα αποθηκεύεται σε απλό καταψύκτη

Ηράκλειο: Σε σοβαρή κατάσταση δύο γυναίκες, εξιτήριο για τον 35χρονο - Ερευνάται η εμπλοκή του AstraZeneca

Τροχαίο στο Κορωπί: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης