Σάλμα Χάγιεκ: «Στο Χόλιγουντ μου έλεγαν ότι δεν θα κάνω ποτέ καριέρα»

Σάλμα Χάγιεκ: «Στο Χόλιγουντ μου έλεγαν ότι δεν θα κάνω ποτέ καριέρα»

Παραγωγοί της έλεγαν ότι δεν θα κάνει μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ επειδή είναι από το Μεξικό

salma-hayek-0
Η Σάλμα Χάγιεκ ξεκίνησε την καριέρα της στο Μεξικό στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η πρωταγωνίστρια της Frida έκανε την μετάβασή της στο αγγλόφωνο κοινό μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες. Σε νέα της συνέντευξη, η Χάγιεκ αποκάλυψε ότι παραγωγοί του Χόλιγουντ της έλεγαν τότε ότι η καριέρα της στην υποκριτική θα «πεθάνει» όταν γίνει 30 ετών και ότι δεν θα έκανε ποτέ καριέρα στο Χόλιγουντ ως ηθοποιός από το Μεξικό.

«Μου είπαν ανοιχτά ότι η καριέρα μου στο Χόλιγουντ θα πεθάνει όταν πατήσω τα 30», δήλωσε η Hayek, 54 ετών σήμερα και συνέχισε. «Πρώτα απ 'όλα μου είπαν ότι ήταν αδύνατο για μία κοπέλα από το Μεξικό, να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στο Χόλιγουντ, αλλά αυτό τελικά δεν ήταν αλήθεια» κατέληξε η σταρ του Χόλιγουντ που αυτές τις μέρες προωθεί τη νέα της ταινία με τίτλο «Bliss».

Ο Όουεν Γουίλσον και η Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνιστούν στην επιστημονικής φαντασίας δραματική ταινία «Bliss» των Amazon Studios και Endgame Entertainment.

Ο Όουεν Γουίλσον υποδύεται τον πρόσφατα διαζευγμένο Γκρεγκ, η ζωή του οποίου καταρρέει, όταν συναντά μία σαγηνευτική γυναίκα, την Ίζαμπελ (Σάλμα Χάγιεκ), η οποία ζει στους δρόμους και είναι πεπεισμένη ότι ο μολυσμένος, ρημαγμένος κόσμος γύρω τους δεν είναι πραγματικός.

Η Ίζαμπελ ισχυρίζεται ότι ζουν σε μια άσχημη, σκληρή παγκόσμια προσομοίωση μέσα στον όμορφο, ειρηνικό, πραγματικό κόσμο της ευδαιμονίας.Ο Γκρεγκ σταδιακά ανακαλύπτει ότι μπορεί να υπάρχει κάποια αλήθεια στην άγρια θεωρία της.

Δείτε τις δηλώσεις της:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης