Πατρίτσια Γκούτσι: Αντιδρά για την ταινία «House of Gucci» και τους ηθοποιούς που πλαισιώνουν το καστ

Πατρίτσια Γκούτσι: Αντιδρά για την ταινία «House of Gucci» και τους ηθοποιούς που πλαισιώνουν το καστ

Θεωρεί ότι οι πληροφορίες, που προβάλλει η ταινία σχετικά με την οικογένεια Γκούτσι είναι ανακριβείς, ενώ υποστηρίζει ότι ο Αλ Πατσίνο δεν είναι ο κατάλληλος ηθοποιός για να υποδυθεί τον παππού της

patricia_gucci
Η Πατρίτσια Γκούτσι δηλώνει απογοητευμένη από την επιλογή της παραγωγής να ενσαρκώσει τον παππού της, Άλντο Γκούτσι, ο Αλ Πατσίνο στην ταινία  «House of Gucci» . Όπως ανέφερε, η εν λόγω επιλογή για το καστ είναι ντροπή για την οικογένεια της. Δεν συμφωνεί επίσης ούτε με την επιλογή να υποδυθεί ο Τζάρεντ Λέτο τον πατέρα της, Πάολο Γκούτσι.

pacino_house_of_gucci


Στη δήλωση της στο Associated Press αναφέρει: «Ο παππούς μου ήταν ένας πολύ ωραίος άνδρας, όπως όλοι οι Γκούτσι, πολύ ψηλός, με μπλε μάτια και πολύ κομψός. Τον υποδύεται ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος δεν είναι καν ψηλός, και αυτή η φωτογραφία τον δείχνει χοντρό, κοντό, με φαβορίτες, πραγματικά άσχημο. Ντροπή, γιατί δεν του μοιάζει καθόλου», ενώ για τον Τζάρεντ Λέτο πρόσθεσε: «Φρικτός, φρικτός. Αισθάνομαι προσβεβλημένη».

gucci


Γενικότερα, έχει αποδειχθεί ότι η οικογένεια Γκούτσι δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη μεταφορά της ιδιωτικής τους ζωής στη μικρή οθόνη. Μάλιστα, η Πατρίτσια Γκούτσι είχε δηλώσει πως η ίδια και οι συγγενείς της είναι απογοητευμένοι από την ταινία, που ετοιμάζει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, βάσει όσων έχουν αποκαλυφθεί σε φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει. Αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο, όπως αναφέρει, είναι ότι χρησιμοποιούν την οικογένεια με σκοπό τα συμφέροντα τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για το κέρδος και το εισόδημα του χολιγουντιανού συστήματος. Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, ιδιωτικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα, αλλά υπάρχει μία κόκκινη γραμμή που ουδείς μπορεί να περάσει».

house_of_gucci
Κλείσιμο


Η ταινία «House of Gucci» αφηγείται την ιστορία της Πατρίτσια Ρετζιάνι, την οποία θα υποδυθεί η Λέιντι Γκάγκα. Ήταν η πρώην σύζυγος του Μαουρίτσιο Γκούτσι, η οποία κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του και εξέτισε ποινή φυλάκισης 18 ετών και αποφυλακίστηκε τελικά το 2016. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο βιβλίο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed», το οποίο εκδόθηκε το 2000, όμως φέρει ανακριβείς πληροφορίες, όπως ισχυρίζεται η Πατρίτσια Γκούτσι. Όταν η ίδια επικοινώνησε με τη Τζιανίνα Φάτσιο, τη σύζυγο του Ρίντλεϊ Σκοτ, προκειμένου να μάθει πληροφορίες σχετικά με την ταινία, δεν έλαβε καμία απάντηση.

regianni





Ειδήσεις σήμερα: 

ΑΣΕΠ: Τα τελικά αποτελέσματα για προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος (προκήρυξη 1Γ/2019)

Πρίγκιπας Φίλιππος προς Νταϊάνα: «Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιος που έχει τα λογικά του να σε αφήνει για την Καμίλα»

Δημήτρης Λιγνάδης: Καθηλώνει με τα όσα αποκαλύπτει ο πρώτος μηνυτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης