Μπίλι Άιλις: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος - Δείτε φωτογραφίες

Μπίλι Άιλις: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος - Δείτε φωτογραφίες

Το ζευγάρι εθεάθη να κάνει βόλτα στους δρόμους της Καλιφόρνια

sadsad
Σε κοινή της εμφάνιση με τον ηθοποιό Μάθιου Τάιλερ Βορς συνέλαβε ο φακός των παπαράτσι την Μπίλι Άιλις, στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα.

Οι φωτογραφίες, καθώς και η στάση των δύο νέων, που δεν έφυγαν στιγμή μακριά ο ένας από τον άλλο, πυροδότησαν τα σχόλια πως αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ.

175610505_800026120915217_590122258858812467_n


Οι δύο νέοι φαίνεται ότι βγήκαν για μία χαλαρή βόλτα για καφέ με συντροφιά το σκυλάκι της Μπίλι Άιλις, ένα πίτμπουλ με το όνομα Σαρκ. Ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάποια φήμη, ούτε όμως και τήν έχει διαψεύσει, η κίνηση που πυροδότησε τα σχόλια ήρθε από την διάσημη τραγουδίστρια.

billie_eilish


Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η Μπίλι Άιλις έγειρε το κεφάλι της πάνω στον ώμο του ηθοποιού και εκείνος πέρασε το χέρι του γύρω από το λαιμό της. Σε μία πρώτη ματιά πρόκειται για μία πολύ τρυφερή εικόνα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια στο ντοκιμαντέρ της «Billie Eilish: The World's a Little Blurry» είχε κάνει λόγο για τον σύντροφο της, ο οποίος τήν κάλεσε στο κινητό, μετά τη νίκη της το 2020 στα Grammys. Ανέφερε, όμως, πως προτιμά να κρατήσει την ταυτότητα του μυστική.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης