Τζάνα Κράμερ: Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά την απιστία του Μάικ Κάουσιν

Τζάνα Κράμερ: Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά την απιστία του Μάικ Κάουσιν

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά το 2017 λόγω άλλης απιστίας του Μάικ Κάουσιν - Ο αθλητής τότε ισχυριζόταν ότι είναι εθισμένος στο σεξ και κατέφυγε σε κλινική για θεραπεία

jana_kramer
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της αμερικανικής showbiz, η Τζάνα Κράμερ και ο Μάικ Κάουσιν, αποφάσισαν να τραβήξουν πλέον χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού People, η τραγουδίστρια της κάντρι ήταν αυτή, που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον αθλητή αμερικανικού ποδοσφαίρου. Έχουν μαζί δύο παιδιά, την 5χρονη Τζολί και τη 2χρονη Τζέις.



Αιτία του χωρισμού τους, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ήταν μία νέα απιστία του πρώην συζύγου της. Το ζευγάρι στο παρελθόν είχε χωρίσει ξανά, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα δείχνουν να είναι οριστικά, καθώς η Τζάνα Κράμερ δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο σε αυτόν τον γάμο.



Η τραγουδίστρια φαίνεται να πληγώθηκε πολύ από το συμβάν και όπως αναφέρει και σε δημοσίευση της «έχει κουραστεί να παλεύει μόνη» για το γάμο της. Μάλιστα, στο λογαριασμό της στο Instagram ανέρτησε ένα κείμενο, στο οποίο μιλάει για το χωρισμό της από τον Μάικ Κάουσιν.

Στη δημοσίευση της γράφει: «Ήρθε η ώρα. Όσο προσπαθώ να κατανοήσω μία πραγματικότητα, την οποία ποτέ δεν ήθελα να πιστέψω ότι θα είναι πιθανή να ξανάσυμβεί, αυτές οι λέξεις γίνονται τώρα πραγματικότητα. Έχω παλέψει για όλα. Έχω αγαπήσει δυνατά. Έχω συγχωρέσει. Έχω προσπαθήσει να το κάνω να "δουλέψει". Έχω δώσει ό,τι έχω και τώρα δεν έχω τίποτα άλλο για να δώσω. Ήρθε η ώρα.»

Κλείσιμο


«Παρακαλώ, να ξέρετε πως ακόμα πιστεύω με όλη μου την καρδιά στον γάμο, την αγάπη και την δεύτερη ευκαιρία. Απλά δεν μπορώ να παλεύω άλλο πια. Ήρθε η ώρα να επουλωθούν τα τραύματα μου. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας, για όλους τους τρόπους, με τους οποίους παλέψατε δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι. Είμαι ευγνώμων για αυτό.»

«Θα σας εμψυχώνω πάντα να συνεχίζετε να πολεμάτε για κάτι καλό, αλλά δεν μπορείτε πάντα να το κάνετε μόνοι», καταλήγει η τραγουδίστρια, αφήνοντας το υπονοούμενο για τον πρώην σύζυγο της ότι δεν προσπάθησε να σώσει τον γάμο τους. 


Ειδήσεις σήμερα: 

Επίσημο: Εκτός προγράμματος των F-35 η Τουρκία λόγω των ρωσικών S-400

Γεωργιάδης: Πώς θα λειτουργήσει η εστίαση - Σε εξωτερικούς χώρους και με τα μέτρα που ίσχυαν και πέρυσι

Politico: Ευρωπαϊκή Επιτροπή και AstraZeneca θα τα πουν στα... δικαστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης