Τάσος Χαλκιάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος γιατί τον εκτιμούσα βαθιά»

Τάσος Χαλκιάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος γιατί τον εκτιμούσα βαθιά»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σύλληψη και προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη 

Xalkias
Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην πρωινή εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» για τη σύλληψη και την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέροντας ότι είναι βαθύτατα στενοχωρημένος γιατί τον εκτιμούσε. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι όλα αυτά τα χρόνια είχε ακούσει πολλά για τις καταγγελίες γενικότερα στο θέατρο, όμως δεν είχε γίνει μάρτυρας κανενός περιστατικού.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ένας μετριότατος ηθοποιός. Δεν είμαι ούτε πικαρισμένος, ούτε θυμωμένος, ούτε εκνευρισμένος, είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος και είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος γιατί τον κύριο Λιγνάδη όχι μόνο τον γνώριζα αλλά και τον εκτιμούσα βαθύτατα, όπως πολύς κόσμος. Ήταν ένας καλλιτέχνης αναγνωρισμένης αξίας, όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε με τον ίδιο τρόπο, τόνο και σεβασμό που μιλάγαμε κάποτε γι’ αυτόν.

Εκείνο που έχει σημασία είναι αν επιλέγεις με την πρώτη σου κουβέντα, είτε μέσω του δικηγόρου σου, είτε εσύ ο ίδιος, να προωθείς την υπερασπιστική σου γραμμή μαυρίζοντας το χώρο σου στο πρόσωπο του προέδρου του ΣΕΗ, κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί το Σωματείο το δικό μας είναι ένα ιστορικό Σωματείο που έχει κλείσει έναν αιώνα ύπαρξης και δράσης.

Έχω ακούσει για περιστατικά ναι, αλλά ούτε έχω δει ούτε γνώριζα και θέλω να διευκρινίσω ότι πρέπει κανείς ή να είδε ή να ήξερε και να μην μιλήσει ή να είχε ακούσει. Χωρίς να είμαι αυτήκοος μάρτυρας έχω ακούσει πολλά αυτά τα χρόνια για πολλούς ανθρώπους. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε στοιχεία να κάνουμε μια καταγγελία. Όποιος γνώριζε χρόνια έπρεπε τουλάχιστον να είχε ενημερώσει το Σωματείο μας. Μπροστά μου δεν έχουν συμβεί πράγματα που να ήταν τουλάχιστον αγενή. Δεν θα είμαι καλός μάρτυρας γιατί δεν γνωρίζω τίποτα».

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9kd1c9kbjcx-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης