Καφετζόπουλος σε Μενδώνη: «Να σας πω δυο κουβέντες για το θέμα της εξαπάτησης»

Καφετζόπουλος σε Μενδώνη: «Να σας πω δυο κουβέντες για το θέμα της εξαπάτησης»

Ο ηθοποιός με κείμενό του ζητά την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού 

kafetzopoulos
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος με ανάρτησή του στο facebook σχολιάζει την υπουργό πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και τη δήλωση της ότι «ο Δημήτρης Λιγνάδης με εξαπάτησε - είναι επικίνδυνος άνθρωπος».

O ηθοποιός εξηγεί αρχικά τη διαφορά ανάμεσα στις λέξεις «εξαπάτηση» και «απάτη» ενώ τάσσεται στο πλευρό των συναδέλφων του που ζητούν την παραίτησή της. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ξεκινά το «κατηγορώ» του κατά της κ. Μενδώνη λέγοντας: «Σε άλλες χώρες οι έχοντες θέσεις ευθύνης παραιτούνται για πολύ μικρότερες αιτίες».

Αναφορά γίνεται φυσικά και στον Δημήτρη Λιγνάδη. «Θα σας τη χαρίζαμε αν δεν είχατε επιχειρήσει να πετάξετε στις κερκίδες την καυτή πατάτα Λιγνάδη που έτυχε στη βάρδια σας, με δικαιολογίες που δεν έπειθαν ούτε τους αφελέστερους καλοπροαίρετους», γράφει ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Καταλήγοντας, επισημαίνει ότι καταλαβαίνει την προσπάθεια της Λίνας Μενδώνη να σώσει τη δουλειά της, συμπληρώνοντας ότι δεν θεωρεί ότι η απομάκρυνσή της θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

Κλείσιμο
Εξηγεί, ωστόσο, γιατί πρέπει να παραιτηθεί η υπουργός πολιτισμού: «Πλην όμως το «όφις με ηπάτησε» έχει απορριφθεί προ πολλού ως αιτία απαλλαγής. Μ όλα τα παραπάνω έχετε αναδειχτεί σε πολλαπλά βλαβερή παράμετρο για το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό. Έτσι δεν μπορώ παρά να συνταχθώ με αυτούς που ζητούν να αποχωρήσετε».

Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου:


Προς κύριαν Μενδώνην Να σας πω δυο κουβέντες για το θέμα της εξαπάτησης. Είμαι ειδικός. Όλοι οι καλλιτέχνες είμαστε...

Posted by Andoni Kafetzopoulos on Friday, February 19, 2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης