Σοφία Μπους: Απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί την Άσλιν Χάρις

Σοφία Μπους: Απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί την Άσλιν Χάρις

Η ηθοποιός και η πρώην αθλήτρια είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες

MPOUS-HARRIS
Η Σοφία Μπους και η Άσλιν Χάρις δεν είναι αρραβωνιασμένες.

Η 41χρονη ηθοποιός του «One Tree Hill» απάντησε στις φήμες που, όπως είπε, προέρχονται από το TikTok ότι εκείνη και η 38χρονη Χάρις είναι αρραβωνιασμένες σε μια σειρά από Instagram stories που ανέβασε το Σάββατο 25 Μαΐου.

«Ακούω ότι το διαδίκτυο τρελαίνεται; Δεν έχω "νέα" για εσάς», έγραψε στην πρώτη ανάρτηση, πάνω από μια selfie που φοράει ένα πράσινο σακάκι και κάνει το σήμα της ειρήνης με το αριστερό χέρι της μπροστά από το πρόσωπό της.

Όλα τα δάχτυλά της εκτός από τον αντίχειρα ήταν ορατά και φορούσε μόνο ένα λεπτό δαχτυλίδι στο μικρό δάχτυλο του χεριού της που δεν ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων.
Κλείσιμο
«Αλλά δεν θα έβαζες τα χέρια σου μέσα στο σακάκι της αν μπορούσες;», συνέχισε, αναφερόμενη στην αθλήτρια φίλη της. «(Για να το ξεκαθαρίσουμε δεν μπορείς λόγω των προσωπικών ορίων, αλλά θα συνεχίσω να το κάνω για σένα γιατί είμαι απλά γενναιόδωρη έτσι)».

«Θέλω απλά να τη σφίξωωωωωωω», πρόσθεσε η Μπους σε μια άλλη ανάρτηση, η οποία την έδειχνε να αγκαλιάζει τη Χάρι, με το χέρι της μέσα στο σακάκι του συντρόφου της.

«Καταλαβαίνω ότι είναι πρωτόγνωρο για όλους σας να με βλέπετε τόσο χαρούμενη και τόσο ολοκληρωμένη. Είναι καινούργιο και για μένα. Πόσο τυχερή είμαι», δήλωσε η Μπους σε μια άλλη ανάρτηση.
Screenshot_2024-05-27_115621

Στο τελευταίο story της Μπους φαινόταν το χέρι της να κάνει το σήμα της ειρήνης. Το μόνο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της ήταν ένα δαχτυλίδι στο μικρό δαχτυλάκι.

«Ελπίζω το TikTok να μπορεί να χαλαρώσει τώρα. Ταξιδέψτε, φίλοι μου», έγραφε το κείμενο πάνω από τη φωτογραφία, στην οποία είχε στο χέρι της μια βαλίτσα.

Σύμφωνα με τα βίντεο του TikTok, οι ψευδείς φήμες προήλθαν από το γεγονός ότι το αριστερό χέρι της Μπους ήταν κρυμμένο στο σακάκι της Χάρις σε προηγούμενες αναρτήσεις τους.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου


Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης