Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: Επεδίωκε να μένουμε μόνοι, να με αγγίζει χωρίς λόγο

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: Επεδίωκε να μένουμε μόνοι, να με αγγίζει χωρίς λόγο

«Έχασα δουλειές σε θέατρο και τηλεόραση χωρίς καμία εξήγηση», λέει η ηθοποιός που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της

Theatro
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή ακόμα και σεξουαλικές επιθέσεις στο χώρο του θεάτρου. Άλλη μια σοκαριστική μαρτυρία από τα χείλη γνωστής ηθοποιού η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της και η οποία καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση 15 χρόνια πριν από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Στην μαρτυρία της αναφέρει: «Πριν από περίπου 15 χρόνια ο κύριος… με κάλεσε για να συνεργαστούμε στο θέατρο, που πρωταγωνιστούσε και σκηνοθετούσε την παράσταση. Στην αρχή το κλίμα ήταν πολύ καλό, ήταν ευγενικός απέναντί μου, χωρίς να μου δώσει κανένα δικαίωμα ανησυχίας. Θεώρησα πως ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου αυτή η δουλειά. Ενώ είχαμε ξεκινήσει πρόβες, η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει. Επεδίωκε να μένουμε μόνοι, να με αγγίζει χωρίς λόγο σε πρόσωπο και σώμα και να με ρωτάει πολύ πιεστικά πότε θα βρεθούμε εκτός δουλειάς κάνοντάς μου κομπλιμέντα για την εμφάνισή μου.

Προσπαθούσα να τον αποφεύγω ευγενικά, χρειαζόμουν τον ρόλο ήμουν στα πρώτα μου βήματα και δεν μπορούσα να αφήνω εύκολα δουλειές. Η κατάσταση άρχισε να γίνεται αφόρητη, είχε μάθει τη διεύθυνση του σπιτιού μου, με παρακολουθούσε κι εμφανιζόταν στα ξαφνικά τρομάζοντάς με. Αντιδρούσα έντονα αλλά αυτό φαίνεται πως τον εξίταρε ακόμα περισσότερο και συνέχιζε την ίδια και χειρότερη συμπεριφορά. Έτρεμα κάθε λεπτό ότι θα εμφανιστεί μπροστά μου και ζούσα με τον φόβο. Τον είχα ικανό για όλα.

Μιλούσα συνέχεια για τον τότε σύντροφό μου και τόνιζα πόσο ερωτευμένη είμαι. Μια μέρα με ρώτησε εάν έχω πάρει οριστική απόφαση να μην είμαι μαζί του.

Απάντησα θετικά και την επόμενη ημέρα μου ανακοινώθηκε από το θέατρο ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας χωρίς καμία εξήγηση. Στη συνέχεια, όλως τυχαίως, ακυρώθηκε και μία τηλεοπτική δουλειά που είχα κλείσει. Έκτοτε δεν τον ξαναείδα ποτέ. Είμαι δίπλα στις γυναίκες που βγαίνουν και μιλούν. Αναγνώρισα σε πολλά σημεία των ιστοριών τους δικά μου άσχημα βιώματα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c94vtpuy28jd-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα μέτρα λόγω της διασποράς στην Αττική - Πάμε για πιο σκληρό lockdown

Australian Open: Αναπάντεχος αποκλεισμός για την Αζαρένκα-Δείτε βίντεο


Γερμανία: Εννιακόσια ισλαμοφοβικά εγκλήματα καταγράφηκαν στη χώρα το 2020

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης