Survivor: Νίκησαν οι Μαχητές στην σκληρή μάχη για την ομελέτα

Survivor: Νίκησαν οι Μαχητές στην σκληρή μάχη για την ομελέτα

Ο Τριαντάφυλλος έκανε την μεγάλη ανατροπή, η Κάτια πάει για πρωτάθλημα και ο Καλλίδης ακόμη έρχεται

omeleta
Μπορεί οι Μαχητές να έχουν περισσότερους γυμνασμένους παίκτες όμως οι Διάσημοι δεν το βάζουν κάτω. Εχουν πεινάσει και η μάχη αυτή αναμένεται πολύ σκληρή. Εχουν και κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι πολύ δυνατοί, οπότε η μάχη θα είναι σκληρή.

Η Κάτια Ταραμπανκό είναι αήττητη, δεν καταλαβαίνει τίποτα η κοπέλα. Βουτάει στο νερό, τραβάει με μανία το σκοινί και καταφέρνει να πετύχει όλους τους στόχους. Τους κατατροπώνει όλους γιατί μπορεί. Νίκησε πρώτα την Μαριάννα και στη συνέχεια την Ασημίνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c89tuazpiq81-se)


Πολύ δυνατός ο Κοψιδάς, όπως και ο Αλέξης Παππάς, νίκη για την Αγγελική Λάμπρη αλλά και για το είδωλο του ριάλιτι, τον τιτανοτεράστιο Τριαντάφυλλο, ο οποίος στη δεύτερη προσπάθεια πήρε νίκη. Δεν κατάφερε να νικήσει ο Περικλής Κονδυλάτος. Αδύναμη η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ελευθερία Ελευθερίου και πολύ πιο πίσω ο Πάνος Καλλίδης ο οποίος δείχνει να ταλαιπωρείται στην διαδικασία…

Στους Μαχητές, αήττητος ο Γιώργος Κορόμι και έκπληξη η Ελενα Κρεμλίδου - Μαριπόζα η οποία αν και αργή είχε πολύ καλό στόχο και πήρε δύο στα δύο, δυνατός ο Νίκος, ο James ενώ καθοριστική ήταν και η νίκη που πέτυχαν στην δεύτερη προσπάθειά τους η Μαριάννα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Κλείσιμο
Το παιχνίδι θα το πάρουν οι Μαχητές με σκορ 10 – 6 καθώς φάνηκαν πολύ πιο δυνατοί και πιο εύστοχοι. Συντετριμμένοι οι Διάσημοι, παρακολούθησαν τους αντιπάλους τους να πανηγυρίζουν τη νίκη τους και φυσικά την διαδρομή προς την ομελέτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης