Βαγγέλης Κονιτόπουλος: Δεν φοράω μάσκα, δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, φοβάμαι τα πρόστιμα

Βαγγέλης Κονιτόπουλος: Δεν φοράω μάσκα, δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, φοβάμαι τα πρόστιμα

«Όσο γι’ αυτούς που πεθαίνουν, ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας έχει αναγνωρίσει ότι το 95% που πεθαίνουν έχουν πάρα πολλά νοσήματα, που για μένα, επειδή πιστεύω στο «ό,τι γράφει δεν ξεγράφει», λέει ο γνωστός τραγουδιστής

KOnitopoulos_Vaggellis
Τη δική του διαφορετική άποψη για την πανδημία και τον κορωνοϊό εξέφρασε με δηλώσεις του στην «On Time» ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος. Τι λέει ο γνωστός τραγουδιστής για τη μάσκα αλλά και όλους εκείνους που νοσούν από τον φονικό ιό;

«Η αλήθεια είναι ότι εμάς τους μουσικούς μας έχουν σε καραντίνα από τις αρχές Μαρτίου. Μετράμε ήδη 8 μήνες και συνεχίζουμε. Ας αναλογιστούμε πώς ζούμε και περισσότερο οι μουσικοί και όλα τα άλλα τα επαγγέλματα γύρω από εμάς, τα οποία είναι πάρα πολλά. Το χειρότερο είναι ότι ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν πήραμε τίποτα από αυτά που εξήγγειλε η κυβέρνηση σαν βοήθεια, καλούμαστε να πληρώσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις στο κράτος. Και φυσικά είναι αδύνατον. Κανείς δεν θα κόψει το φαγητό από τα παιδιά του για να το δώσει στο κράτος. Εγώ πιστεύω ότι ναι μεν υπάρχει κορονοϊός, αλλά έχουμε ένα ποντίκι που το παρουσιάζουν σαν ελέφαντα.

Όσο γι’ αυτούς που πεθαίνουν, ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας έχει αναγνωρίσει ότι το 95% που πεθαίνουν έχουν πάρα πολλά νοσήματα, που για μένα, επειδή πιστεύω στο «ό,τι γράφει δεν ξεγράφει», έτσι κι αλλιώς αυτοί οι άνθρωποι που πέθαναν, θα πέθαιναν την ίδια στιγμή και ώρα, ακόμη και να μην υπήρχε ο κορωνοϊός.

Εγώ δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, φοβάμαι τα πρόστιμα. Δεν φοράω μάσκα γιατί δεν το πιστεύω. Μπορεί να έχω περάσει κορωνοϊό και να μην το ξέρω», δηλώνει ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η «Κόλαση» των εθισμών του «Θεού του ποδοσφαίρου»

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: «Μη φοβού, μόνο πίστευε» το μήνυμά του από τη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού»

Χόλιγουντ: Η ομοφοβία, οι σεξουαλικές εξομολογήσεις και τα ερωτικά μυστικά των... απόλυτων αρσενικών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης